Ahojte baby, vopred chcem povedat, ze milujem tuto stranku, lebo vzdy tu najdem odpovede na vsetko. Preto sa aj teraz obraciam na vase rady ci skusenosti. 1.1. Som mala nechraneny pohlavny styk, odvtedy som si urobila 6 testov ktore mi vysli ako negativne, moja doktorka mi dokonca vzala krv a vysledok negativny. No moje brucho rastie, menstruacia nkkde, pocity nevolnosti alebo strasne bolesti hlavy, ci unava. Moja doktorka mi povedala ze to je bezna vec, ze sa nemam obavat, ale ja tomu neverim. Mam 23 rokov a nikdy som nemala problem. A neviem si vysvetlit to brucho. Vyzera to divne. Prosim poradte. Dakujem
@pvla5 prepáč, ale ak tvoja doktorka povie, že je to normálna vec tak nie je úplne kompletná 😠 Nemať menštruáciu od januára pokiaľ si doteraz meškanie nemala (mala si pravidelný cyklus) tak problém asi niekde bude. Minimálne mala pichnúť injekciu na vyvolanie ms. Tehotná byť nemusíš, ale vyšetriť by ťa mala určite. Ak si mladá a zdravá dá rozum, že niekde bude chyba. Netreba sa hneď samozrejme plašiť, môže ísť o niečo malé, ale nezanedbávaj to🙂
musis ist na UTZ, inak sa zistit v tvojom priprade neda. Alebo si pockat 9 mesiacov, co z toho bude.
No premyslam nad tym ze ju zmenim, ale urcite ju poprosim o ten utz este predtym. Lebo 9 mesiacov cakat by ma vazne vynervovalo ;) :D s priatelom si momentalne dietatko dovolit nemozme. Tak teda vdaka vam baby.
no normalne to podla mna nieje. nemas cysty? ona ti aj robila nejake vysetrenia?
To je strasna krava ze ti nespravila sono.
pripomína mi to falošné tehotenstvo
Ako aj ja som premyslala este nad cystou, ak teda mi stale ukazuje vysledok negativny. Ale neviem. Vzala mi krv minuly tyzden aby skontrolovala hladinu hcg tam, ale vysledky som mala v normale, vsetko negativne. Preto mi povedala, ze sa nemam bat. Ze je to normalne, ze sa mi moze menit iba cyklus, atd.
Falosne tehotenstvo????
@pvla5 trvaj na sonografickom vyšetrení
Najdes odpoved na vsetko a registrovana 10.3.2014????
@pvla5 to je dost "dobra" doktorka...ja by som asi rozmyslala nad zmenou dr...normalne to nie je...skus este test, ak bude negat, tak chod este za nou....hadam uz porobi normalne vysetrenia a ak nie, tak zmen dr..ine sa tu poradit neda...
@shania31 ja som tu tiez nebola dlho zaregistrovana a napriek tomu som citala diskusie z MK 🙂
Tak ja navstevujem tuto stranku uz dlho ale registrovala som sa len vcera, kedze je tu velmi vela debat a uz sa stracam v nich. Neviem co si mam mysliet. Tak ja zijem v UK momentalne aj s priatelom, tak mozno tu to tak chodi ze robia najprv krvny test. A ja som pouzila aj digitalny test aj klasicky.
chod sa objednat do sexual health clinik alebo Brook klinick ta je myslim do 25 rokov... mozes mat cystu,zapal hocico ine.. meskanie takmer 2 mesiace nieje normalne a treba urobit sono .. v anglicku sono vsak nerobia bezne .. tak musis troska hrat a povedat ze mas silne blesti ... vtedy ti ho spravia.. 😉
@pvla5 tiež mi to pripomína falošné tehotenstvo. Možno si to len nahovárate. Ale jednoznačne odporúčam počkať ešte niekoľko dní a urobiť ďalší test, poprípade navštíviť lekára znova.
co to je baby to falosne tehotenstvo..... nahovaranie si....nerozumiem
@dada87
@pvla5
ahojte... ja som to mala tiez :( uz 2 krat a vzdy v juli 🙂 leto, myslienky, vela chcenia, jeden mesiac mi vzdy vynechala M a cele telo sa spravalo akoby som bola tehotna, unava, brucho, prsia, chute .... bola som u lekara a dost dlho sme to preberali, povedal mi ze mi moze pichnut injekciu ale moje podvedomie si vytvorilo tehotenstvo same, aj ked som v skutocnosti nebola 🙂 tak zial, to ked strasne chceme niekedy presvedcime podvedome aj same seba, odporucil mi bud sa poradit so psychologom (ale v dobrom) alebo si to skusit sama uvedomit 🙂 tak som si uvedomila a mozno stacilo ze mi to povedal odbornik a do 7 dni prisla po 9 tyzdnoch aj M :( smutne ale zial je to lepsi pripad ako cysta.. :( urcite ale odporucam ist k lekarovi, on uz bude vediet co dalej ... 🙂 drzim prsty
Takze baby dakujem za rady ohladne Brook clinic.. su vazne uzasny.. odobrali mi este raz vzorku mocu a test vysiel negativne, zbytok mocu poslali hned na rozbory ci tam nieje infekcia, objednali ma na scan, lenze este stale musim cakat.. tiez sme sa rozprvali, ze po uplinuti takej dlhej doby od nechraneneho pohl.styku coz je 78dni (inak sme pouzili s priatelom ochranu stale) nie je mozne aby mi negativny test klamal...tiez mi poradili ohladom antikoncepcie..takze dakujem, cakam uz len na vysledky co sa tyka vzorky mocu, a na scan...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skús este raz urobiť test, a ak bude negatívny chod na sono k dr...