Rast bruška, negatívny test. Môžem byť tehotná?

karolinka12
10. jan 2011

ahojik holky, mam otazocku. uz pred casom som mala podozrenie na tehu, pichalo ma v bruchu, vytok, bolest krizov, svrbia ma prsia. Dr. nic nevidel. Menzes mavam pravidelny ale slabsi. zmierila som sa s tym ze tehotna niesom. bol by to uz 10 tyzden mozneho tehu. mam nechut k jedlu. rastie mi brusko a neviem preco. v ktorom tyzdni rastie brucho? je mozne ze by som bola tehu. aj napriek tomu ze mi testy vysli neg? je pravda ze som ich robila uz davnejsie. divne mi je len to moje brucho ktore je dost nafuknute. z rana sa da n vecer vyzeram ako balon 😅 kedysi ked som mala trochu vacie brusko som ho v pohode stiahla v pripade ked bolo treba. teraz mi to nejde neda sa mi. nevladzem pri tom dychat

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinka12
autor
10. jan 2011

@dominika1988 🙂 dakujem pekne urcite zajdem no najprv sa chcem poradit s vami ci to je vobec mozne alebo mi s toho sibe 😀

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuveru
10. jan 2011

@karolinka12 ja teda neviem, u kazdeho je to inak, ja som bola prve dva mesiace tak nafuknuta ze som vyzerala ako v piatom mesiaci. takze skus ten tehotak este 😀

martina2001
10. jan 2011

@karolinka12 ja som v prvom tehu mala menzes do 3mesiaca, teraz pri druhom nie. Pri prvom tehu som žiadne bruško nemala do 6mesiaca, teraz ho mám, čiže máš to rôzne. Robil ti doktor aj hcg z krvi? či len vyšetril? či ultrazvuk? test podľa toho kedy si ho robila, citlivosti a tak. Skús test z raného moču to máš u testov najistejšie, ale nespoliehala by som sa skôr by som si dala zobrať krv. Ja som vedela teraz že som tehu podľa hcg a testu a ultrazvuk ešte nič v 5 týždni neukázal, o týždeň tam už bol váčok.

karolinka12
autor
10. jan 2011

@martina2001 dr. mi robil aj ultrazvuk, krv mi nebral. urcite kupim test. som strasne zvedava bola by som stastna keby tam boli // no uvidime. ak test nic neukaze tak asi nic z toho kedze by to bol uz 10tt.. som strasne zvedava

martina2001
10. jan 2011

@karolinka12 test ti 10týždeň ukáže s hoc akou citlivosťou tam je už hcg vysoké. a ultrazvukom to nemusel vidieť, aj to závisí od veľa okolností. Pri tehu to máš ťažké 🙂 Ja som tomu nechcela uveriť z testu, tak som urobila len 3 po sebe hneď či sa mi nesníva a takého blázna jak ja vtedy by si dlho hľadala 😀 Mysleli sme totiž že už viac detí nebudeme môcť mať a čakali sme na neho intenzívne viac ako 2 roky

karolinka12
autor
10. jan 2011

@martina2001 😀 ..... tak to blahozelam hlavne vela zdravia vam zelam.

martina2001
10. jan 2011

@karolinka12 ďakujeme veľmi pekne, a tebe prajem veľa štastia ak to nevyšlo teraz, bude to o mesiac neboj

karolinka12
autor
10. jan 2011

@martina2001 dakujem pekne tak to dufam 😀 urcite dam vediet

grenka
13. sep 2012

@zuveru
@martina2001 dievcata akurat ja som v takej situacii,tehu testy 3 negativne aj dnes mi takto vysiel ☹ snazilkujeme sa od minuleho mesiaca a mne sa zvacsuje brusko....na rano vstanem a ono vykuka....ani tolko nejem...uvidim co prinesie koniec mesiaca....myslite ze by to mohlo byt tehu?

nikus7
1. nov 2012

tak ako @grenka, bola si tehu ci ako? ja mam presne tieto iste veci... robila som si uz tri testy tehotenske, vsetky vysli negativne, ale beriem antikoncepciu lebo bejby este neplanujem, aj krvy test bol negativny, tak neviem.. ale zvacsuje sa mi brucho to viem isto

grenka
2. nov 2012

@nikus7 moja zas neuspesne bola som minuly mes pri gynekol tam mi povedal ze to mohol byt aj samovolny potrat ktory sa menzesom vyplavy a nevieme o tom....

nikus7
2. nov 2012

@grenka tak to ma mrzi naozaj :( ale treba sa snazit a ono to pride.. ale ten samovolny potrat to znie fakt hrozne :((

sila143
30. aug 2013

ahojte ja som uz viskusala 2 teho. testy a obi dva visli negativne ale uz tizden pocitujem bolenie pod bruskom je mi tasko na zaludok som ospala unavena poradte mozem bit teho ci nie

tonjadabik2
17. sep 2013

ahoj ja mam tiez uz dva mesiace bolesti bruska..menzes bol 2 dnovy..teraz zase bolesti bruska aj prsnikov..ale test mam negativny.. pracujeme na babetku..pockat este na ms?

ashleyh
20. sep 2013

Ja som takisto neista ☹ snazime sa uz 2 mesiace (viem, nie je to dlho, ale som nedockava), spravila som si odvtedy uz 4 teh.testy-vysledok len 1 ciarka. 2x som uz mala aj menstruaciu. Mam vsak ale pocit, ze mam neskutocne nafuknute brusko a nemala som bolesti pocas menstruacie ako obvykle... Niekedy mam vsak pocit, ze si to namyslam a privelmi na to myslim, velmi si prajeme babo 🙂 nechcem to sem tahat, moc na to neverim-no zo zvedavosti som bola asi pred rokom u vestici a povedala, ze budem mat problem otehotniet a podari sa mi to az koncom roka 2013.... Dufam, ze sa mylila a bude to skor 🙂
Zaujima ma vsak, ci mozem byt tehotna aj ked mam menzes a negativny test...

mirisel
20. sep 2013

@ashleyh my to iste,tiez stale robim tehotenske testy a vzdy som sklamama z / ciarky. ja som mala min,tyzden neskutocne bolesti v podbrusku co som nikdy nemala, ale prestalo to,myslela som mozno ze to je uhniezdovanie,no robila som v utorok test a nic..mozno skoro-dufam. teraz cakam kramy dufam ze nepridu 😅 a co sa pytas ci mozes mat menzes a byt tehotna,citala som ze ano,skus niewco vygooglit

ashleyh
20. sep 2013

@mirisel ja som uz prestala googlit, lebo neviem si z tolkych info poskladat mozaiku :( teraz mi skonci menzes a pojdem na gyndu, bude to asi najistejsie... Som skor skepticka, myslela som si, ze to bude rychlo, antikoncepciu neuzivam asi 4 roky, som zdrava, chodim na pravidelne prehliadky na gyndu,...

mirisel
20. sep 2013

@ashleyh ja to iste stale chodim ku gynekologovi,vsetko mam v poriadku, tak dufam ze sa podarilo,drzim palce aby vyslo 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ashleyh
21. sep 2013

@mirisel dnes rano mi to nedalo a spravila som si test... Mam tam druhu ciarku, svetluuu, skoro ju nie je vidiet, ale je tam 🙂 tak sa mozno od buduceho tyzdna budeme tesit 🙂

mirisel
21. sep 2013

jee tesim sa s tebou 😀 😀 😀 ,ja sa chystam zajtra rano urobit test,dam vediet 🙂 🙂 🙂

jankatrnka1
10. dec 2013

@ashleyh ahoj, tak vidim ze cakas babatko takze gratulujem, vies pisem preto ze nieco ako si riesila ty mam teraz ja, chcela by som vediet v kolkom si bola tyzdni ked ti vysiel pozitivny test, dakujem za odpoved 🙂

ashleyh
10. dec 2013

@jankatrnka1 dakujem za gratulaciu 🙂 ked som zistila, ze som tehotna, bola som v 4tt 🙂 bolo to cca 2-3 dni po tom, ako som mala dostat menzes...

nika991992
26. aug 2014

Ahojte kocky chcela som sa opytat robila som si test vysiel mi neg. ale uz 3 dni mi meska mam mierne bolesti podbruska ako by som mala dostat ale stale nic a som pazrava mozem byt tehotna aj napriek neg. testu ? Dakujem krasne

kikush1811
26. aug 2014

@nika991992 Ahoj, mne meškali týždeň a mala som len slabulinkú čiarku.. takže kludne 🙂 Prajem, nech ti to vyjde podľa želania 🙂

nika991992
26. aug 2014

@kikush1811 dakujem 😀 ale mne nezvyknu meskat tak dufam ze ma bocian najde 😀

patricia128
27. aug 2014

Môžeš to mať aj z alergie

diana12345612
1. apr 2015

ahojte chcela by som sa opitat ci mozem byt tehotna ked som dostala krami a mala som 4 negativne testy

monkyrisko
27. sep 2016

@diana12345612 Ahoj Diana. Bola si potom tehotna? Alebo to bolo nieco ine?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre