RapiPreg - RapiClear Classic, skúsenosti

nikus20
10. nov 2013

Dobrý Večer,
Chcem sa Vás spýtať máte niektorá skúsenosti s testom? Čítala som že po 5 dňoch pohl.styku vie ukázať že či som v tom alebo nie, je to tak máte stým skúsenosť? alebo mám radšej počkať kým mám dostať menzes? mám dostať až 22.11. nevydržím dovtedy čakať 🙂 no tichosti dúfam že budem z nova tehotná že už budem mať zdravé babatko a neumrie mi ako prvé som na to už pripravená znova byť tehotná 🙂
Ďakujem

denisa87
10. nov 2013

@nikus20 ziadny test ti neukaze 5 dní po styku,ved to je iba na ceste ,aby sa uhniezdilo... 😉

hviezdicka111
10. nov 2013

ajaaaaaaj, to je len dobry marketingovy tah od vyrobcov 😀 to ti neukaze v tom case este ziadny test 🙂
treba pockat aspon do terminu ms a budes vidiet 🙂
a ano, niektorym ukaze aj pred ocakavanou ms, lenze to zavisi od vysky hcg, co je u kazdej individualne...a teda ti moze vyjst negativny a tehotna predsa budes....
takze drzim palce 🙂

nikus20
autor
10. nov 2013

Dakujem za odpovede ;) tak este nejako to vydrzim ;)🙂:(

nikus20
autor
14. nov 2013

@hviezdicka111 skusila som ju no je negativny ale ja viem ze neco citim neco je ine tak ze predsa uvidim o tyzden🙂 nevadi skusila som si to ale je dobre draha no nevadi🙂 za to babo to nech stoji kolko chce🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre