Dievčatá, prosím vás, k skupine lovkyn duchov sa hlásim len súkromne, naozaj som nikdy nikoho verejné neobtazovala, viem, ako vyzerá pozitívny test.
Až do teraz som vedela 🤣 prvý krát som použila kazetu rapiclear, a vyšlo tam toto, až po asi 10min.
Toto je kanálik? Je to jemne ružové, viem ze kanáliky bývajú šedé. Ale je to hrubá čiarka, nie som si istá, či to dobre uvidíte.
Mate prosím foto pozit rapiclearu? Bola ta čiarka asi rovnako široká ako kontrolná, že? 🤔
@veronikaszabova ved ta hrúbka, farba sedí, ale ta hrúbka práve 🤔 keby bola tenká, nepýtam sa, čakala by som, ale takto som v strese co to je 🤣
Tento bol posledný, mala som 2, 2 dní dozadu bol
snehobiely, toto je druhý. Pôjdem zajtra kúpiť inú značku, nič iné nevymyslím. Iba dúfam, že niektorá bude mať taký istý, ale nech sa ukáže, že pozitívny 🤣
Daj potom vediet.
Drzim palce
@veronikaszabova ďakujem. Zbehla som do lekárne, a ďalší (iný) je čistý ako ľalia. Je síce už večer, ale M mešká už niekoľko dní, tak by to vadiť nemalo. Ďakujem za pomoc 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zda sa mi dost hruba, i ked je ruzova ... nemas este jeden?