Zdravíčko som 5m po pôrode mešká mi 4 dní
Včera večer a dnes ráno som si robila testy rapiclear
Akože vždy sa objavili až po limite,ale máte s nimi skúsenosť či toto fakt robia ???? Jasne, viem že sa to odcitava do 3 minút ale predsa mám v hlave chrobáka 🤦😂
Vsak jasne negativne
@gejb Však jak nevidíš tak dobre😂
Negatívny
Ja tam niečo vidím
Tiez vidim, ale tazko povedat, ci to je kanalik alebo nie
Ja vidim, ale na rapiclear by som sa nedpolahla. Spravila by som iny test.
@sparkling no veď je to aj po limite,za to sa pýtam, či s týmito má niekto skúsenosť ja teda nie. Pri synovi som používala toptest a žiadny problém nebol
Ked je nieco sede, na fotke to nevidno, len v urcitom uhle pri urcitom svetle, tak je to bohuzial kanalik.
@anjelicek26 haha lenže sú ružové 😂😂😂
Áno, sú tam jasne viditeľné čiarky. Ja neviem, či to fakt tie užívateľky nevidia, už mám pocit,že väčšina to píše schválne. Keby išlo o covid testy, hneď píšu, že sú tam dve čiary.
Na týchto testoch dve čiarky sú.
Baby vazne ak jej meska MS 4 dni, ma mat prakticky kolajnice... a este po limite... ja by som sa na to neupinala, ved uvidi o par dni spravi dalsi...
Aj ja vidím dve čiarky.
@anjelicek26 Závisí od dĺžky cyklu, ovulácie, DPO, je len 5 mesiacov po pôrode, nemusí mať pravidelný cyklus. Tie testy sú pozitívne, či je to tehotenstvo, ukáže čas.
Nie, tieto testy to nerobia. Mama test, pepino áno.
Buď máš posunutú ovulaciu a ešte je len skoro alebo biochemické tehotenstvo. Urob si test aj zajtra. Ak nebude silnejšia, bolo to biochemické. Ak bude silnejsia- gratulujem.
Tie čo tam nevidia 2ciarky- ja mám astigmatizmus, tupozrakost,4dioptrie a vidím. Zvážte okuliare.
Top test uz je vlastne rapi… to nekupuj. A rapi maju malo farbiva. Skus dr. Max alebo mamatest /pozor, neponor ho az po tu ciarku, lebo moze falosne duchovat/
@anjelicek26 ja sa nepytam, či je pozitívny alebo nie, to vidím aj sama už dieťa mám. Moja otázka znela či robili toto testy aj tým čo s nimi maju skúsenosť, po limite. Nikde sa nepytam, či som tehotná alebo nie 😂🤦 neviem, ja mám pocit že každú.diskusiu čo na mk o testoch a priznakoch otvorím je vaše meno, bez urážky čítajte s porozumenim🤦😂
Ďakujem všetkým asi kúpim digital po víkende. Už to nie je taká nedockavost ako pri prvom 😂 napisem výsledok👌
Ale čo je to TOTO? Co akože robia tie testy podľa teba ?
@gejb že sa po limite objavujú ružové čiarky predsa ... Zaujímavé, že všetky ženy to tu chápu, len vy nie 😂
Robilo to aj mne je to kanalik po vyschnuti ale sprav si o dake 3 dni ešte pre istotu dalši
Žiadna ružová čiarka tam není, je to proste kanálik.
Ja kam skusenost a to taku, ze to znamenalo vzdy biochemicke tehu alebo som o to prisla v tom prvom trimestri. Mne rapiclear nikdy falosne ne ukazal. Nakolko vzdy prisla ms do 2 tyzdnov a podla intenzity a toho dalsieho bolo jasne, ze co to bolo. Dalsi kontrolny o mesiac uz bol cisty. Cize nejake mozno zvyskove HCG alebo je to zaciatok tehu. To uz zalezi podla okolnosti. Ja som rapiclear testovala roky, vtedy som zial dieta nikdy nedonosila. Tak drzim palce nech to dopadne o dost lepsie ako u mna vtedy .
Na RapiClear som mala falošnú pozit. Niečo ako na tvojej foto.
Akože ja sa nepchám nikomu do zadku ale toto je fakt . Keby si čítala naozaj všetky diskusie ako píšeš tak by si vedela že (anjelicek26) táto žena je veľmi múdra, vždy dobre poradí ,a ma veľa skúseností ( očividne viac než ty ) ✌️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Robia co? Ja tam nič nevidí....