Rapiclear tehu testy

20. jan 2023

Zdravíčko som 5m po pôrode mešká mi 4 dní
Včera večer a dnes ráno som si robila testy rapiclear
Akože vždy sa objavili až po limite,ale máte s nimi skúsenosť či toto fakt robia ???? Jasne, viem že sa to odcitava do 3 minút ale predsa mám v hlave chrobáka 🤦😂

gejb
20. jan 2023

Robia co? Ja tam nič nevidí....

casillas28
20. jan 2023

Vsak jasne negativne

autor
20. jan 2023

@gejb Však jak nevidíš tak dobre😂

simik22
20. jan 2023

Negatívny

janulka155
20. jan 2023

Ja tam niečo vidím

sim_mi
20. jan 2023

Tiez vidim, ale tazko povedat, ci to je kanalik alebo nie

sparkling
20. jan 2023

Ja vidim, ale na rapiclear by som sa nedpolahla. Spravila by som iny test.

autor
20. jan 2023

@sparkling no veď je to aj po limite,za to sa pýtam, či s týmito má niekto skúsenosť ja teda nie. Pri synovi som používala toptest a žiadny problém nebol

anjelicek26
20. jan 2023

Ked je nieco sede, na fotke to nevidno, len v urcitom uhle pri urcitom svetle, tak je to bohuzial kanalik.

autor
20. jan 2023

@anjelicek26 haha lenže sú ružové 😂😂😂

zuzanockamt
20. jan 2023

Áno, sú tam jasne viditeľné čiarky. Ja neviem, či to fakt tie užívateľky nevidia, už mám pocit,že väčšina to píše schválne. Keby išlo o covid testy, hneď píšu, že sú tam dve čiary.
Na týchto testoch dve čiarky sú.

gabiso3
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anjelicek26
20. jan 2023

Baby vazne ak jej meska MS 4 dni, ma mat prakticky kolajnice... a este po limite... ja by som sa na to neupinala, ved uvidi o par dni spravi dalsi...

gabiso3
20. jan 2023

Aj ja vidím dve čiarky.

zuzanockamt
20. jan 2023

@anjelicek26 Závisí od dĺžky cyklu, ovulácie, DPO, je len 5 mesiacov po pôrode, nemusí mať pravidelný cyklus. Tie testy sú pozitívne, či je to tehotenstvo, ukáže čas.

blontimka
20. jan 2023

Nie, tieto testy to nerobia. Mama test, pepino áno.
Buď máš posunutú ovulaciu a ešte je len skoro alebo biochemické tehotenstvo. Urob si test aj zajtra. Ak nebude silnejšia, bolo to biochemické. Ak bude silnejsia- gratulujem.
Tie čo tam nevidia 2ciarky- ja mám astigmatizmus, tupozrakost,4dioptrie a vidím. Zvážte okuliare.

sparkling
20. jan 2023

Top test uz je vlastne rapi… to nekupuj. A rapi maju malo farbiva. Skus dr. Max alebo mamatest /pozor, neponor ho az po tu ciarku, lebo moze falosne duchovat/

autor
20. jan 2023

@anjelicek26 ja sa nepytam, či je pozitívny alebo nie, to vidím aj sama už dieťa mám. Moja otázka znela či robili toto testy aj tým čo s nimi maju skúsenosť, po limite. Nikde sa nepytam, či som tehotná alebo nie 😂🤦 neviem, ja mám pocit že každú.diskusiu čo na mk o testoch a priznakoch otvorím je vaše meno, bez urážky čítajte s porozumenim🤦😂

autor
20. jan 2023

Ďakujem všetkým asi kúpim digital po víkende. Už to nie je taká nedockavost ako pri prvom 😂 napisem výsledok👌

gejb
20. jan 2023

Ale čo je to TOTO? Co akože robia tie testy podľa teba ?

autor
20. jan 2023

@gejb že sa po limite objavujú ružové čiarky predsa ... Zaujímavé, že všetky ženy to tu chápu, len vy nie 😂

esmeronka
21. jan 2023

Robilo to aj mne je to kanalik po vyschnuti ale sprav si o dake 3 dni ešte pre istotu dalši

andie2810
21. jan 2023

@sparkling rapi a toptest su rozdielne podľa mňa... a z mojej čerstvej skusenosti maju viac farbiva než dr max, intime a livsane (z toho isteho moču) .... ukazalo oooveľa krajšie čiarky...

Autorka,,, ja som na rapi nemala kanaliky ani na druhy deň 🤷‍♀️

sparkling
21. jan 2023

@andie2810 no tak chod do dmky, otvor krabicku a zistis, ze na obale je napisane rapiclear. Vsak nepisala by som tu kraviny len tak z brucha. Kupila som top test a vnutri sacok a na nom napisane rapiclear.

blontimka
21. jan 2023

@sparkling je to tak. Ten istý výrobca, iný obal, iná cena.

simik22
21. jan 2023

Žiadna ružová čiarka tam není, je to proste kanálik.

kiki68
21. jan 2023

Ja kam skusenost a to taku, ze to znamenalo vzdy biochemicke tehu alebo som o to prisla v tom prvom trimestri. Mne rapiclear nikdy falosne ne ukazal. Nakolko vzdy prisla ms do 2 tyzdnov a podla intenzity a toho dalsieho bolo jasne, ze co to bolo. Dalsi kontrolny o mesiac uz bol cisty. Cize nejake mozno zvyskove HCG alebo je to zaciatok tehu. To uz zalezi podla okolnosti. Ja som rapiclear testovala roky, vtedy som zial dieta nikdy nedonosila. Tak drzim palce nech to dopadne o dost lepsie ako u mna vtedy .

cecilia29
22. jan 2023

Na RapiClear som mala falošnú pozit. Niečo ako na tvojej foto.

anna12399
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anna12399
22. jan 2023

Akože ja sa nepchám nikomu do zadku ale toto je fakt . Keby si čítala naozaj všetky diskusie ako píšeš tak by si vedela že (anjelicek26) táto žena je veľmi múdra, vždy dobre poradí ,a ma veľa skúseností ( očividne viac než ty ) ✌️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre