Ráno slabšia čiarka na teste ako poobede

simik7192
4. máj 2021

Ahojte, potrebujem radu, lebo dosť sa obávam.. Mali ste aj vy problém že ste mali výraznejšie testy poobede ako ráno? Lebo dosť sa obávam, síce som ešte skoro ale na 20-21 dpo som mala ovu, a v piatok som mala špinenie ktoré trvalo asi 3-4hodinky. Plus aj bolesť brucha až také ako keby pichanie, dovtedy som mala neg. Testy a potom som spravila sobotu, lebo som si myslela že to bude uhniezdenie, tak som spravila test, a bola tam slaba čiarka tak to bolo pravdepodobne uhniezdenie... , a potom som ďalej testovala, ale mne sa zdá že mám lepšie testy poobede, je to možné? Lebo fakt sa začínam báť 😕že čo to je

angi07
4. máj 2021

Nic pruzkove testy su ako keby negativne alebo skor na fotke nevidno druhu ciarku.smerodajny je kazetovy test a ten je jasne pozitivny takze podla mna zbytocne stresujes 😊 teaz si sprav taky isty kazetovy znovu o 2 dni a uvidis ciarka bude silnejsia.😊ja som mala tiez rano slabsiu ciarku ako poobede ale uz na druhy den rano som mala kolajnice.drzim palce

angi07
4. máj 2021

A este k tomu hcg kolisa .zalezi aj od toho kolko si pila, aky mas koncentrovany moc.a 2 dnovy test a test: dnes rano nemozes porovnavat .... hlavne ked to nie je jedna znacka

angi07
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
via88
4. máj 2021

Je to mozne ja som rano testovala takmer bez ciarky az poobede nabehlo 🙂

simik7192
autor
4. máj 2021

@angi07 tak asi som viac pila a test som si robila o 6rano tak asi preto, a na tých papierikoch vidno trochu viac to len ja mam blbý mobil že to tak neodfoti ako by malo.. Ale budem robiť už len poobede aby som sa nestresovala, ďakujem si ma trochu ukludnila.

simik7192
autor
4. máj 2021

@via88 ja už tiež budem testovať iba poobede

domka222
4. máj 2021

Načo testuješ každý deň?

simik7192
autor
4. máj 2021

@domka222 ja som testovala len preto, lebo sa mi zdalo že mám čiarku silnejšiu poobede ako ráno som mala... Ale už testovať nebudem, lebo vidím že ráno u mňa testovať nemá zmysel. Tak až niekedy v piatok spravím ďalší

mondolina
4. máj 2021

@simik7192
a načo? veď máš jasne pozitívny test.

kkovacovak
4. máj 2021

@simik7192 je dôležité kúpiť si rovnaké testy a nie striedať. Každý test je trošku iný. Môže mať viac farbiva atď. Kúpte buď tie pôvodne alebo kazetový vždy od rovnakej značky a ak chcete vedieť či hcg stúpa testujte VZDY ráno v rovnaký čas a každý druhý deň. Zbytočne to budete robiť každý deň

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre