Ahojte, potrebujem radu, lebo dosť sa obávam.. Mali ste aj vy problém že ste mali výraznejšie testy poobede ako ráno? Lebo dosť sa obávam, síce som ešte skoro ale na 20-21 dpo som mala ovu, a v piatok som mala špinenie ktoré trvalo asi 3-4hodinky. Plus aj bolesť brucha až také ako keby pichanie, dovtedy som mala neg. Testy a potom som spravila sobotu, lebo som si myslela že to bude uhniezdenie, tak som spravila test, a bola tam slaba čiarka tak to bolo pravdepodobne uhniezdenie... , a potom som ďalej testovala, ale mne sa zdá že mám lepšie testy poobede, je to možné? Lebo fakt sa začínam báť 😕že čo to je
A este k tomu hcg kolisa .zalezi aj od toho kolko si pila, aky mas koncentrovany moc.a 2 dnovy test a test: dnes rano nemozes porovnavat .... hlavne ked to nie je jedna znacka
Je to mozne ja som rano testovala takmer bez ciarky az poobede nabehlo 🙂
Načo testuješ každý deň?
@simik7192 je dôležité kúpiť si rovnaké testy a nie striedať. Každý test je trošku iný. Môže mať viac farbiva atď. Kúpte buď tie pôvodne alebo kazetový vždy od rovnakej značky a ak chcete vedieť či hcg stúpa testujte VZDY ráno v rovnaký čas a každý druhý deň. Zbytočne to budete robiť každý deň
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nic pruzkove testy su ako keby negativne alebo skor na fotke nevidno druhu ciarku.smerodajny je kazetovy test a ten je jasne pozitivny takze podla mna zbytocne stresujes 😊 teaz si sprav taky isty kazetovy znovu o 2 dni a uvidis ciarka bude silnejsia.😊ja som mala tiez rano slabsiu ciarku ako poobede ale uz na druhy den rano som mala kolajnice.drzim palce