Ráno pozitívny a večer negatívny test

4. jan 2024

Ahojte, robila som si ráno mamatest ktorý mi vyšiel pozitívny hneď a keď som si robila navečer druhý test tak bol negatívny.. mohol byť moc len veľmi skoncentrovany? Mam 4 dní do ms testujem kvôli liekom..

stellarstar
4. jan 2024

Netestuj 2x denne ale obden keďže hcg rastie každým 2 d

myari
4. jan 2024

Aj mne sa to stalo, ked hcg este nebolo dost vysoke. Vyskusaj zase rano a pocas dna uz radsej netestuj 🙂

autor
5. jan 2024

@myari
@stellarstar skúsila som pretože mi ten hlúpy mamatest urobil toto minulý mesiac a teraz zas.. teraz ráno som skúsila woman secret a top test v ktorom bol pribalený rapid clear 🤦‍♀️ a tie sú negatívne.. myslím ze tento mesiac aj tak nič z toho

jaja8_9
6. jan 2024

Áno je možné že bol moc veľmi skoncentrovany, avšak más ešte 4 dní do ms tak počkaj lebo môže to byť aj biochemické.
V deň meškania skus a testuj obden tak uvidíš ci ciarocka tmavne 🙂 držím palce

petka2016
6. jan 2024

Áno mala si nízke hcg počkaj a ráno otestuj

autor
7. jan 2024

@jaja8_9
@petka2016 už som viac ani netestovala ani nebudem.. strašne sklamanie z tých mamatestov mam a to doteraz som mala fakt vždy čistý test. Akurát nechapem ze mam utorok dostať ms a už nejaké 2dni ma nebolia prsia ktoré boleli extremne od ovulácie a mala som od 10dpo silné bolesti akoby už ms prišla

petka2016
7. jan 2024

Zbytočne sa nestresuj ak dokážeš vydržať výdrž do ms a z ranného mocu potom testuj. Mne dobre ukazovali dr.max testy

autor
7. jan 2024

@petka2016 testovala som kvôli liekom ktoré musím brat hneď od pozitívneho testu tak preto tak skoro ale už ani neverím ze to vyšlo..

jaja8_9
7. jan 2024

Ja neviem no, ja som vždy používala mamatesty som po ivf čiže som natestovala s nimi veľmi veľa a mňa osobne teda nikdy nesklamali. Bud som bola tehotná alebo nie.
Biochemické mi mamatesty ukázali tak ze ciarocka bola a opakovaným testovaním slabá az prišla ms, stáva sa to dosť často, tým ze niektoré ženy netestuju hneď pred MS tak na to ani neprídu.

autor
7. jan 2024

@jaja8_9 ja mam rovnaké skúsenosti ze pokiaľ som bola tehotná tak čiarka bola a keď som nebola tak bol biely test a vždy som tu na mk tie testy obranovala ale fakt minulý mesiac 1 pozitívny a zvyšné aj mamatesty aj iné značky negatívne a prišla ms a tento mesiac 1 mamatest nie ze duch ale riadna ružová čiarka a ostatné testy a ah mamatest z tej istej krabičky negatívny. Ešte som robila rapid clear a woman sekrét a tiež bol negatívny na ten 11dpo cca a odvtedy som už ani nerobila testy čakám na MS

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre