Dobrý deň chcela by som sa opýtať menštruáciu mam dostať o 2 týždne pred tým som mala normalnu menštruáciu ráno mi býva iba trochu zle a kolegyňe si robili srandu že som tehotná a tak som si zo srandy urobila tehotensky test a vyšiel mi takto je to duch alebo som tehotná aj keď som mala menštruáciu ?
No test je veru pozitivny.
No test je pozitívny a je dosť možné že aj keď si mala pred dvomi týždňami menštruáciu tak mohla ovulacia prebehnúť aj tesne pred ňou alebo počas nej a teda bola normálna a test preto teraz ukázal pozitivitu aj príznaky .
skús digitálny a máš to na 100%, i keď tento je pozitívny
no vyzera pozitivny. Aj ked asi si mala posunutu ovulaciu, lebo keby to bolo z predosleho cyklu tak uz su kolajnice a z tohoto je este zavcasu, ale test je pozitivny.
Je pozitívny určite. Kľudne na začiatku mozes aj krvácať v čase ako si mala mat menštruáciu, hoci to nie je klasická menštruácia.
@monika1308 ako ja som ešte teraz v šoku lebo ja že si len tak zo srandy idem spraviť že isto nebudem a zrazu toto
@sajmonka_1216 skúsim ráno
Podla testu si tehotna veru
@sarus30 ak si mala ovuláciu 31.3 tak ti ms už mešká. Lutealna fáza je 14 dní. U niekoho plus mínus jeden deň. A test je samozrejme pozitívny
Pred dvoma tyzdnami si inak mala MS a pred 19 dnami ovulku? To mavas tyzden po ovu MS? Pravdepodobne plavalo vtedy vajicko dole vajecnikom a uhniezdilo sa po MS, je to maly sikovnicek.
@anjelicek26 ja tom mam strašne rozhádzané nemam pravidelnú
@sarus30 pozitivny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sarus30 správ ďalší ale tento pozitívny je