Ahoj dámy 😊 neviem čo si o tom myslieť cyklus mám dlhý 33-35 dní aj krvácanie trvá 9 dní. Posledná menštruácia bola 12.7 a test dnes ráno bol takýto. Neviem ci to brat ako negatívny výsledok alebo počkať a urobiť znova. Prvom tehu som mala koľajnice hneď.
@evka_29 pekná čiarka ☺️
@evka_29 ja som mala takúto čiarku z večerného mocu ešte aj troska silnejšiu a tehotná niesom. Na druhý deň aj tretí deň test negatívny. Všetky testy boli mamatest. Ale drzim palce nech test silnie 😊
@matusa_153 pozerala som naňho aj teraz večer a už som tam čiarku ani veľmi nevidela ale uvidím počkám ešte zopár dní a test zopakujem 😊
@evka_29 no mne nabehla hneď ciarka druha. A mala som troska silnejšiu čiarku ako ty a nič z toho. Ďalšie dni z ranného mocu testy negatívne. Sklamanie veľké a hlavne ja som v živote nemala čiarku na teste. A teraz prvý krát áno a aj to bola falosna. Dneska si neskusala ?
@nina0412 tie prvé vrchné vyzerajú pozitívne ale ďalšie negatívne o 4 dni. Tie by už boli koľajnice. Takze falošne čiarky
@matusa_153 no ms zatiaľ mešká dva dni ale test by som si až tak na 5 deň skusila keďže včera len ducha ukázali
@matusa_153 skúšala som aj robiť aj dnes ale negatívny tak už len počkám kedy príde ms 😊
@evka_29 no je to riadne klamlivé. Mna to riadne potešilo keď som zbadala druhu čiarku, ale vedela som že robia falošne čiarky tak som to brala s rezervou. Snáď raz sa to podarí
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zda sa, ze sanca tam je.