Aby baby prosím vás poraďte mi niečo som tretí krát tehotná a mam ranné aj večerné nevoľnosti niečo čo by pomohlo to potlačiť. Som len na začiatku tehotenstva
@nesssa23 ziadna coca cola sa nesmie pit pocas tehotentstva..ani bublinkave..najlepsie je cista mineralka..ale aj nato treba davat pozor ake minerali su v tom..mne napr. strasne opuchla noha od lucky dojceneckej vody..udrziavala vomne tekutinu..trvalo mi 2tyzdne kym som nato prisla..
@nesssa23 ahoj mne najviac pomáhalo keď som často jedla a neostala bez jedla viac ako 2 hodiny a tiež ta cola a jogurty na nevoľnosť
Aj ja som mala ,,celodennú" nevoľnosť...a fakt mi prospievalo pravidelne jedenie malého množstva potravy,napr. banány som jedla v noci,lebo som sa zobudila aj 3x za noc,v noci mi stavila aj polovica,lebo hlad som samozrejme necítila,ale ked som nemala v sebe nic,alebo malo,tak mi bolo príšerne...takže papat a papat...ale po trosku...a nie za každým kalorické...len take jednohubky 🙂 u mňa to trvalo asi mesiac,je to individuálne,popravde som sa potom čudovala,že je to uz po...kolu,kávu som nepila...teraz si dam sem tam kávu (mini pol lyžičkovú) a som len na minerálkach 🙂 min. 2-3litre vody denne...tak držím palce 😊
aj mne veľmi zo začiatku pomáhala coca cola, teraz už našťastie až také nevolnosti nemám. no budeš musieť vydržať, tak to pri tehotenstve je.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne strasne pomahalo ked som si coca colu davala, za pohar som vypila, to potlaca nevolnost. Funguje to tak, ze tam su latke, ktore potlacaju zvracanie, pretoze je tam tolko cukru, ze za normalnych okolnosti keby tam neboli by si to vyzvracala ked to vypijes