Žienky, niektoré ma možno ukameňujete, ale mám doma hendikepovaného synčeka, a teraz po 7mich rokoch nám vyšlo/nevyšlo toto. Je to taká radosť a aj neistota z toho čo bude/nebude... Vidíte tam niečo? Vďaka za názor 🙏
@mamamasama to som ešte 4 dní pred očakávanou MS, aj sa teším, aj sa bojím... Prvý synček má detskú mozgovú obrnu, Aspergerov syndróm a ďalšie diagnózy, no je úžasný, ale akosi keď som zbadala toho mierneho ducha na teste, aj sa teším, aj sa bojím, predsa len 7, rokov je veľký rozdiel...
@michi29 mysli pozitívne a teš sa. Bábo všetko cíti.Bude to dobré, uvidíš 😊 Keď máš hendikepovaného synčeka, tak musíš byť skutočne silná žena. Určite to zvládneš aj s tým vekovým rozdielom. Veľmi ti držím pršteky.
@mamamasama byť silnou ma naučil ten môj "drobec", s ktorým bojujem už 7rokov, operácie, rehabilitácie a dookola prognózy, diagnózy, či akékoľvek -nozy, ktoré sa snažíme prevalcovať a lekárom dokázať, že ak je chcenie a bojovnosť, všetko sa dá, no ďalšieho tehotenstva sa bojím, veľmi sa bojím, ale zároveň aj teším ... Ďakujem Vám za podporu ! 🙏
@michi29 💗
ak je to pepino test, nebrala by som ho vazne.. mala som riadnu ruzovu ciarku a tehu nebolo, ostatne testy negativne.. skus iný
@snazilka_bio_mamka mala som testy maybe baybe, včera ten slabý duch ako vyššie na foto, a dnes úplne čistý test, bez náznaku druhej čiarky... Nechápem teraz vôbec už ...
@michi29 ja tiez nechapem uz vobec testom. Jeden s ciarkou druhy be, potom MS. Tieto testy podla mna narocky robia chybne aby si si len kupovala dalsie a dalsie
@snazilka_bio_mamka nič pôjdem ešte kúpiť a skúsim vo štvrtok spraviť ... Myslíte že vzísť tu istú značku, alebo skúsiť niečo iné?
@banderaska29 nie ja som mala maybe baby, a včera duch a dnes ráno nič... V piatok má prísť MS tak skúsim potom, ale bola som zmätená, lebo fakt porovnávam obidva testy a na druhom nič absolútne... Kamoška mi vravela, že ak som čo i len pohár vody v noci vypila,že to skresli výsledok... Tak ja už neviem...
@michi29 vieš čo, ak si tehotná tak test bude pozitívny tak či tak. ja ked som bola tak všetky testy proste boli pozitívne 🙂 uvidíš o pár dni kedže ti ešte ms nemešká daj tomu pár dní a uvidiš sama 🙂 ♥
@michi29 skus si kupit Dr.Max, alebo livsane alebo woman secret, tieto testy boli pre mna vzdy 100%, nikdy neduchovali. Ziadny pepino, toptest ano maybe baby.. a skus nepit nic uz od 19.00 a z ranneho mocu rovno šup ho tam. zvedava som a drzim palce
@snazilka_bio_mamka od 12stej som nepila, nejedla, a teraz takýto výsledok, a test je rapiclear classic ...
@michi29 rapiclear je najhorší test ten urobí čiarku aj z vody skúsila by som asi iný test, pepino tiež je hrozný test mne napr Dr max vôbec neduchoval 🙂. Ale tak ak máš ešte jeden rapiclear tak skus ho urobiť z ranného moču ak bude o niečo silnejšia je to tam 🙂
@snazilka225 ďakujem, že ste napísala 🙂 skúsim teda spraviť, a uvidím no. Po prípade skočím do mesta a kúpim ten dr.max.
Bývam na dedine a máme tu vedľa lekáreň kde iné testy moc nekúpim. Takže zbehnem do mesta určite a skúsim ten dr.max. Ďakujem za radu 🙏
@michi29 ja som momentálne v 6tt mne pred MS ukazovali tak testy ze raz tam bol duch raz bol test negatívny až v deň ms mi ukázal normálneho viditeľného ducha takže úplne viem co zažívate tu neistotu ale ja si myslím ze najlepšie je počkať lebo tie testy niektoré robia celkom fajn čiarky a pritom žena nieje tehotná a príde ešte väčšie sklamanie alebo ak si chcete byť úplne istá skúste digy ten mne ukazal 1-2 pri mini duchovy a ten Dr max mi neduchoval aspoň mne nie nikdy tam som si bola tiež istá držím prsty nech vijde to co si želáte ✊
@snazilka225 mne to príde aj dosť skoro, aby ukázalo, ovulka prebehla 5-6teho a teraz takéto duchy/neduchy... podotýkam, že pravidelne každý mesiac od ovulky až do príchodu MS ma bolia prsia, podbruško, kríže ...a tak tomu nieje ináč ani tento mesiac, a na príznaky trhu by podľa mňa skoro bolo, no ja neviem, ale zúfalá som...ale ďakujem, že ste reagovala na môj príspevok 🙂
@mamamasama toto je dnešný test, ja už neviem čo si myslieť 🙊
@michi29 je mi to luto..
@snazilka_bio_mamka myslíte, že to už šanca nieje?
@michi29 uz ti meska? kym nie je MS sanca je vzdy
@snazilka_bio_mamka zajtra by som mala dostať.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podľa mňa je to tam. 🙏☺️ Prajem veľa zdravíčka