Ahojte, robím testy už asi 4 dni a takmer na každom teste mi vyjde druhá biela čiarka. Dnes som si urobila rovnaké testy z rannej moči a na jednom mi znova vyšli biele čiarky a druhý bol úplne negatívny. Čomu mám veriť? Sú tie čiarky len kanáliky? Som 11 dpo.
Ziadnu bielu ciarku nevidim, obycajny negativny test.
@babovka321ja som ju videla len keď som na test zasvietila baterkou
Preboha, tak nesviet na test baterkou. Ked budes tehotna, uvidis ciarku - RUZOVU, biela ak by aj bola, absolutne nic neznamena. Nie v zlom, ale neprehanaj to, nepomahas si tym.
Ked tam bude ciarka, uvidis ju bez filtrov, svietenia baterkou...
Toto je len zbytocne lovenie Casperov.
Z rannej moči, ranná moča
Už som z tých testov jeleň. Čiže brať ten test ako negatívny? Nie je tam duch vôbec?
@mima1991 áno malo tam byť z ranného moču
Podľa mňa je negatívny, duch vyzerá inak
. Skús počkať alebo inú značku testov..
@helka90 mala som podobné čiarky aj na livsane ale nesilnejú. Dnes z toho istého moču 2 testy a na jednom toto a na druhom absolútne nič? Skúsila som aj digitálny (aj keď je skoro a nič) tak ja už neviem
Preco nepockas par dni a neotestujes sa? Este ti ani nemeska a testujes jedna radost.
@veronikaszabova pretože tehotná byť nechcem. Mám len 17. A ani neviem či som 11 dpo. Chránime sa ale aj tak sa obávam. Sú to moje prvé skúsenosti so sexom.
@veronikaszabova a teda ked som uvidela tie čiarky tak som zostala úplne mimo.
@nikanita robila si aj viac testov či len tento jeden?
Dva negativne a potom tento kde bol naznak, dalsi som uz nerobila a radsej som isla k lekarke. Kazdy test bol inej znacky.
@helka90 vyskúšala som dnes iný test a nič, úplne negatívny. Ak by som bola tehotná ukázal by slabú čiarku každý test?
Podľa mna ano. Ked sa ukazuje duch tak je palička ružová nie biela. A dnami silnie. Tebe vyšiel negatívny test. Aj dnes aj minule
@helka90 ďakujem, takto vyzeral dnešný test.
Testy mas negativne, nestresuj. Tehotna nie si. Do buducna pouvazuj o vhodnej ochrane.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pridávam fotku aby sa dala zväčšiť