Rada by som sa poradila. Včera som si robila test (12 dpo) na ktorom sa mi asi po 12 minútach čiže po limite ukázala tenučka čiarka. Test však bol zatiaľ negatívny. Chcem si zajtra urobiť ďalší test avšak mám už len dr Max test. Nevadí ak urobím test inej značky ale s rovnakou citlivosťou? Ak som tehotná tak mi ukáže aj iný test čiarku? Nejde mi o silnenie čiarok ale o to či niečo ukáže aj iný test.
@esmeronka pretože na fórach čítam že vždy treba testovať len jednou značkou. Keďže rozdielne testy môžu ukazovať rôzne výsledky. Tak som trochu vedľa z toho
Rovnaka znacka sa pouziva skor kvoli porovnaniu,ci ciarka silnie. Ciarku ti ukaze kazdy test, akurat sa ciarky na testoch roznych znaciek mozu lisit intenzitou farby
@janetinka27 ďakujem, čiže ak som v sobotu mala slabého "ducha" na teste tak zajtra sa mi ukáže čiarka aj na inom teste s rovnakou citlivosťou? Ja som z toho zmagorena a myslela som si že iný test mi neukáže nič.
Ano,obycajne by mali testy s rovnakou citlivostou reagovat podobne. Ale mozu byt roznej kvality. Niektore znacky maju velmi tenucke pruzky a menej farbiva, takze ducha je horsie vidiet.
Po limite je jedno čo ti ukáže
Tiež je jedno aký test robíš
Ak si tehotná a netestuješ moc skoro, ukáže ti to každý test
tou istou značkou sa testuje len na porovnanie či čiarka silnie....teraz môžeš aj zmeniť značku a ak bude pozitívny najlepšie je už potom 1-2 krat otestovať tou istou či čiarka silnie
Ja som urobila jeden jediny test, keď som bola tehotná, ale testovala som týždeň po meskani
Fakt nevidím význam v tom robiť 10 testov, ale ok
@lavinis len preto, ze ty v tom nevidis zmysel, neznamena ze nikto v tom nevidi zmysel 🙂
@lavinis beriem lieky ktoré sa v tehotenstve nesmú. Preto testujem takmer vždy pred ms. Presne ako píše
@mysiacik28 to že ty v tom nevidíš zmysel tak to neznamená že ostatné ženy nemôžu testovať aj každý deň n
@esmeronka zajtra kúpim tú istú značku a otestujem v utorok. Ani neviem či si toho ducha nenamýšlam. Tak radšej nech mám istotu
@esmeronka skúšala som dnes dr Max. Zo začiatku jak sa test napijal čiže bol úplne čerstvý tak kanálik sa ukázal. O pár sekúnd už bol test snehobiely takže negatívny.
Prepacte,netreba citat medzi riadkami,ale treba citat s porozumenim.Zeny odporucaju testovat rovnakou znackou,ked porovnavate pozitivne testy medzi sebou
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je jedno aka je to značka....test reaguje na to či máš alebo nemáš hcg v moči....nechapem prečo si mysliš že druha značka neukaže čiarku ak si tehotna