Pulzovanie v podbrušku a zvláštne špinenie 2 dni po menzese

moncike
8. feb 2015

Zdravim 🙂 stal sa mi taký problém 🙂 mala som tradicny silny 7dnovy menzes ako kazdy mesiac.... 5.2 mi skončil menzes, asi den po menzese mi zacalo neprijemné pulzovanie v podbrušku... akokeby moj pulz ale o cosi rychlejsi.. na dotyk to nebolo citit iba ja som to citila kdesy v sebe v podbrušku....nevien to presne opisat fakt je to zblastne.... 7 som zacala spinit, teda taky hnedy "zelatinovy" vytok... dnes som to uz mala tiez... myslela som si ze nieco ako "dozvuky" tej mrchy....tiez siedmeho som mala nevysvetlitelne ranne vracanie... proste zobudila som sa s tym pocitom na vracanie a pri rannej hygiene ti nejak vybehlo... neviem ci to ma spojitost nechcem byt paranoidna prosto sa bojim... antikoncepciu neberiem, nemam este ani gynekologa a 2.2 sa priatelovi asi "ušlo".... mam 20r.
Chcem vediet ci nahodou niekto nieco take tiez nemal... ci to môže byt cysta alebo ....

miadi
9. feb 2015

ja som niekedy vracala pri menzese v tvojom veku raz mi bolo tak zle ze som sa plazila po zemi..
a raz som sla von nemala som ani menzes ale doslo mi total nagrc vysla som z eliny a grc a odkvacla zavolali mi sanitku na pohotovsti nic len povedali ze mam ist na gyndu lebo som mala bolesti v podbrusku-no nemala som sex takze bolo jasne ze to nie je tehotenstvo..
sla som na gyndu a bol to zapal vajecnikov..
chod na gyndu za 20e ta zoberie hocikto co k nim nepatris..taky zapal nie je sranda potrebujes na to predpisane lieky
tehotna nebudes prave ti skoncil menzes to spinenie je dozvuky+infekcia ten pulz je tvoj vlastny babatko nemas sancu citit pulz cez pokozku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre