Prvýkrát som si robila test

gabikazs
29. sep 2022

Ahojte, robila som si prvý krát tehotenský test. Meškajú mi kramy 5 dni a cítim sa tak zvláštne, myslela som že je to pms ale kramy nikde. Skusila som teda test, jeden včera poobede a druhy dnes ráno. Čiaročka na prvom taká slabá sa ukázala až dnes a vidno ju lepšie keď podsvietim pod test… a druhá akoby sa ešte črtala ale tiež ju vidno len keď podsvietim pod test. Myslite že môžem byt tehotná? Ďakujem za odpovede 🙈

perdita11
29. sep 2022

@gabikazs ja tam nieco vidim. Nieco sa rysuje. Skus este o 2 dni

mia2906
29. sep 2022

aj ja som to tak mala, videla som ju len v inom svetle :D a spraivla som si potom hned nasledujuce rano, prvy ranny moč a už bola vidietelnejsia. Tak drzim palce 🙂

gabikazs
autor
29. sep 2022

@perdita11 ďakujem skúsim v pondelok ešte 🙂)

gabikazs
autor
29. sep 2022

@mia2906 ďakujem 🙂) skúsim teda zas

mia2906
29. sep 2022

@gabikazs daj vediet potom 🙂

simmsi
29. sep 2022

@gabikazs mtslim že je to tam

nevenka
29. sep 2022

@gabikazs to je aka znacka testu? Rapi Clear alebo kazetovy Toptest? Ja som si raz robila a mala som taketo ciarky a tehotenstvo to nebolo.
Pri 5 dnovom meskani by tam uz mali byt riadnejsie tie ciarky 🤔

gabikazs
autor
29. sep 2022

@nevenka ano Rapi Clear :// to jediné mi dala lekárnička, ani na výber mi nedala... v pondelok si pôjdem skúsiť kúpiť nejakú inú značku, prosím vieš o nejakom spoľahlivom teste čo by ukázal lepšie??

anjelicek26
29. sep 2022

Pri 5 dnovom meskani suhlasim, mali by byt lepsie ciarky, prijde mi to sede. Otestuj zajtra zasa, ak je to tehu, tak zosilnie. Ciarka tam urcite je, ale je velmi uzka a seda farba, aspon podla foto.

gabikazs
autor
29. sep 2022

@anjelicek26 vyskúšam cez víkend nejaký lepší test, táto značka je nejaká mätúca

mia2906
29. sep 2022

tak napr. toto je moj prvy test, ktory som si robila cez den, asi 3 den meskania kramov... ja som ako taky prvy priznak tehu mala, ze som stale chodila cikat... cize rano som mala ciarku uz silnejsiu, kedze tam bola silnejsia koncentracia HCG. Daj vediet kazdopadne som zvedava a drzim palce!

fraev
29. sep 2022

@gabikazs Ja som mala na 3ti deň vynechania ms dosť silnejšie //.....U každej je to inak možno si mala posunutu ovulacii skus ešte jeden držím palce 🙂

gabikazs
autor
29. sep 2022

@mia2906 ja tiež chodím častejšie cikat ale viacej ma smädí posledné dni a potrebujem vkuse piť, ešte som aj viac unavená a neskutočne pažravá tak nechápem vôbec 🙈 mám aj maternicu otočenú a este sa mi nestalo že by mi meškali takto dlhšie :() skúsim si cez víkend spraviť kvalitnejší test ale už som sa preistotu objednala ku gyne tak o dva týždne mi dala termín

gabikazs
autor
29. sep 2022

@fraev ďakujem 🙂) určite vyskúšam ešte lebo babo som neplánovala a je to viac menej prekvapenie pre mna samú

nika11103
29. sep 2022

@nevenka coozeeee toto nebolo tehotenstvo ? Však ja by som hneď hikala aký krásny pozitívny test . Odpadnem fakt si tie testy niekedy robia čo chcú 🙂))

nivea22
30. sep 2022

@gabikazs skús si dnes spraviť iný test napr. z dm top test alebo z benu livsane, pripadne mamatest. Slabá čiarka po limite nič neznamená. Pokiaľ ju je vidieť v časovom limite pravdepodobne si tehotná ale po zaschnutí to bude najskor iba kanalik.

darkswan
30. sep 2022

@gabikazs vysledky sa maju odcitat len do urciteho casu

gabikazs
autor
30. sep 2022

@darkswan áno to som si tiež myslela, ale potom som čítala že ženy keď pozreli aj neskoršie tak im vyšlo že sú tehotné... ale to je asi len o náhode ://

nivea22
30. sep 2022

@gabikazs keď to odčítavaš po limite máš to 50:50. Z vlastnej skúsenosti viem, že keď chceš nájsť na teste ducha druhej čiarky tak ho tam vždy pod určitým uhlom nájdeš. Istotu máš iba keď vidíš obe čiarky v limite.

gabikazs
autor
30. sep 2022

@nivea22 vyskúšam každopádne zajtra ešte nejakú inú značku a potom to už nechám len na gyne, nechcem sa predčasne tešiť alebo byť sklamaná neskôr 🙂/

darkswan
30. sep 2022

@gabikazs vyskusaj mamatest🙂 za mna najpresnejsi...ak nebola ale posunuta ovu, s meskanim 5 dni by tam hned mali nabehnut uz ciarky

darkswan
30. sep 2022

a este clearblue je fajn

nivea22
30. sep 2022

@gabikazs kúp si aspon dva testy pri duchoch je vždy jeden malo. Mne dosť pomohlo keď som si nasla ducha na dvoch rozdielnych testoch. To som si už bola takmer istá ze niečo sa deje. Dokonca na jednom bol silnejší kdezto na druhom od inej znacky ho bolo ledva vidieť.

gabikazs
autor
30. sep 2022

nevydržala som to a išla som kúpiť ďalší a hneď si aj spravila... počkala som 5 minút a nič tam nie je takže asi to bude len nejaký problém s maternicou keď meškajú

nivea22
1. okt 2022

@gabikazs tento je negativny asi ti len meškajú. Občas sa to stáva.

gabikazs
autor
1. okt 2022

@nivea22 aj ráno som skúsila a tiež bol - ... asi tam bude iný problém lebo takto dlho mi ešte nemeškali, uvidím o dva týždne na gyne 🙂)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre