Ahojte, robila som si prvý krát tehotenský test. Meškajú mi kramy 5 dni a cítim sa tak zvláštne, myslela som že je to pms ale kramy nikde. Skusila som teda test, jeden včera poobede a druhy dnes ráno. Čiaročka na prvom taká slabá sa ukázala až dnes a vidno ju lepšie keď podsvietim pod test… a druhá akoby sa ešte črtala ale tiež ju vidno len keď podsvietim pod test. Myslite že môžem byt tehotná? Ďakujem za odpovede 🙈
aj ja som to tak mala, videla som ju len v inom svetle :D a spraivla som si potom hned nasledujuce rano, prvy ranny moč a už bola vidietelnejsia. Tak drzim palce 🙂
Pri 5 dnovom meskani suhlasim, mali by byt lepsie ciarky, prijde mi to sede. Otestuj zajtra zasa, ak je to tehu, tak zosilnie. Ciarka tam urcite je, ale je velmi uzka a seda farba, aspon podla foto.
@anjelicek26 vyskúšam cez víkend nejaký lepší test, táto značka je nejaká mätúca
@mia2906 ja tiež chodím častejšie cikat ale viacej ma smädí posledné dni a potrebujem vkuse piť, ešte som aj viac unavená a neskutočne pažravá tak nechápem vôbec 🙈 mám aj maternicu otočenú a este sa mi nestalo že by mi meškali takto dlhšie :() skúsim si cez víkend spraviť kvalitnejší test ale už som sa preistotu objednala ku gyne tak o dva týždne mi dala termín
a este clearblue je fajn
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@gabikazs ja tam nieco vidim. Nieco sa rysuje. Skus este o 2 dni