Chcem sa opýtať prvý krát sme s priateľom skúšali sex , najpr som ho orálne uspokojila ale neurobil sa a následne sa mi ho snažil strčiť do vagíny ale moc to nešlo skúsili sme a dal ho tam ale moc má to bolelo tak ho vytiahol, je možnosť otehotnieť? Som vážne malo skúsená a o takýchto veciach som sa moc s nikým nebavila .
@bublinka1426 je mi to blbé
@annaasxd tak studuj online😉
Mal kondóm? Berieš HAK?
Ked si vazne malo skusena,nech ti ho radsej nikam nestrka. Az ked sa doucis.
Nekrmte trolla.
Nie nie je to možné
@kikusenka1 ďakujem za odpoveď
Skôr ako dáte ďalšie " pokusy" a začneš sexuálne žiť, mala by si začať brať antikoncepciu a partner používať kondóm, takto máte dvojitú ochranu. V 16+ si treba užívať života a nie byť tehotná.
@annaasxd nie. Je to ok. Ale nabuduce s kondomom.
keďže predtým bola fajka, tak dvojičky 😉
@annaasxd vždy je možnosť otehotnieť....aj keď mala,ale aj v tvojom prípade je.
A keby sa to podarilo, tak potom čo? Dievča zlaté, prečo to sebe robíš? Vieš, že môže byť prúser, ale ty do toho pôjdeš bez ochrany a potom máš stres. Keby si bola mojou dcérou, určite by som sa nenahnevala za ten pokus, ale že to bolo takto, bez ochrany, tak za toto veľmi. A nie, tehotná nebudeš na 90 percent, ak je to tak, ako si popísala, ale 10 percentna šanca tam kľudne visí vo vzduchu.
Ty sa chystaj do školy a nerob kraviny, pokiaľ so nechceš zničiť život.
Áno, lebo keď sme mali 16 a ktosi nám povedal, že sa máme radšej učiť, tak sme počúvli. 🙄😆 Takýmto spôsobom si dievča akurát tak povie, že sme tu staré kravy (je jedno, ako veľkú pravdu kto má).
Ak chces začať s nejakými pokusmi o sex, v prvom rade si nájdi čo najviac informácií o tom, ako funguje telo, cyklus (nespoliehaj sa na žiadnu aplikáciu v telefóne) a O OCHRANE! Naozaj nepotrebuješ dieťa a naozaj sa nepotrebuješ pýtať takéto otázky o možnom tehotenstve. Informácií na internete, YouTube atď je milión. Mňa sa v mladosti v živote nikto nedotkol bez gumy.
Ak ťa zaujíma, prečo to nešlo, tak buď nebol dosť "tvrdý" vďaka nejakému stresu alebo ty si nebola dosť vlhká, uvoľnená...pardon, citlivé osoby.
Na základe vyššieho odstavca - porozmýšľaj, či si na to naozaj pripravená, keď tvoj prvý pokus sú hneď takéto problémy a strachy. To nie je hra. A keďže máš svoj rozum a každý si zvolí svoju cestu a robí svoje chyby - ak do toho ideš, tak si naozaj naštuduj, čo sa dá - to nemôže ublížiť.
A ešte niečo, keď ti niekto bude vravieť 💩, ako "s gumou je to ako jesť rezeň v sáčku" a bla bla bla... A ty budeš strašne chcieť tomu človeku vyhovieť, lebo veď by ťa odmietol a poslal do zadnice a bola by si sama... Vždy mysli na to, že na druhého človeka sa nikdy nemôžeš spoľahnúť! A či naozaj prijímaš možnosť choroby alebo výchovy dieťaťa a rátaš s tým, že na to ostaneš sama. Môj sexuálny život bol výborný aj s ochranou.
A ked ti poviem,ze si tehotna,co spravis?🤔
Nie nemozes...nemas byt z coho
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@annaasxd ??? spytaj sa maminy.