Prvý test poztívny, ďalšie dva negatívne. Som tehotná?

vjanka87
28. jan 2014

Ahojte žienky, som zmätená 😒 , robila som si tehotenský test a ten vyšiel pozitívny , pekné výrazné dve čiarky. Pre istotu som si robila na ďalší deň ešte jeden a ešte jeden 🙂 a tie vyšli negatívne. Čo si o tom prosím Vás myslíte, stalo sa Vám to niektorej???. Ďakujem za každýr ozumný príspevok.

linda20111
28. jan 2014

Bola to ta ista znacka? Myslim ci boli z trojbalenia alebo rozne znacky testov? Niektore su citlive viac, ine menej, preto je mozne ze sa toto stalo. Ale skusenost nemam.. Najlepsie pockat este par dni a potom testovat znova 🙂 Drzim palce aby vysiel vysledok taky ako chces 🙂

mamamonika
28. jan 2014

Mne sa to stalo pred 2rokmi najprv dve slabe ciarky aj vsetky teho priznaky a potom negativne testy a o 10dni neskor som dostala menzes predtym som mala vzdy 28dnove cykly.

kazunomiya
28. jan 2014

tehotenské testy bývajú málokedy falošne pozitívne (za predpokladu, že dodržíš postup), buď si urob ešte jeden alebo zájdi za lekárom nech to skontroluje presnejšími metódami 🙂

awalancha3
28. jan 2014

zla kvalita prveho testu, alebo zla kvalita nasledovnych testov....... alebo biochem tehu

tomasko27
28. jan 2014

Ja som si robila dva testy,na oboch bola slaba ciarka,potom doslo nieco ako MS ale v takej slabsej forme ako je u mna zvykom,skoncilo to a spravila som dalsie dva ale inej znacky a zase na oboch dve ciarky ale take slabe tak ja neviem

zabka79
29. jan 2014

Mne pozitívny test vyšiel iba z ranného moču, testovanie počas dňa bolo negatívne. Skús teda ráno...

13adinka
29. jan 2014

Ahoj mne sa presne toto iste stalo zaciatkom leta na svoje narodky som mala strasne divny pocit prsia boleli chut na vsecko ms meskala tak som si urobila test...samozrejme dve ciarky stastna jak blcha som to povedala manzelovi to bolo v nedelu v pondelok rano som hned robila test ale inu znacku lebo tento iny uz nemali vysla len jedna ale hovorila som si ze ina znacka bude to inak.....samozrejme narodky oslavila ako tehulka a nakoniec idem k lekarovi po tyzdni ten nic nevidel kupila som test a zas bol neg....ziadna ms ziadny vytok nic.....ms prisla az po mesiaci uplne normalne.....cize jasna chyba testu....ked mas raz dve viditelne ciarky a zrazu tam niesu vascinou to neni tehu....je mi luto ze ti to musim takto pisat ale aj ja som si to sklamanie zazila.....neboj ák nebudes teraz tehu budu urcite lepsie mesiace 😉 😉 dzrim ale palce aby som nemala pravdu 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre