Ahojte, chcela by som sa spýtať , ráno som si robila ten lacnejší test a vyšla mi taká slabá druha čiarka ale viditeľná, tak som šla do lekárne kúpila som si ďalšie dva tehotenské testy a tie sú negatívne. Mohlo sa stať že bol poškodený test ?
@veronikaszabova práveže ešte nemešká len sa snažíme o babatko tak som si len tak vyskúšala spraviť že či náhodou
@san090 tak testuj az ked ti to bude meskat. Zbytovne vyhodene peniaze.
Drzim palce
@veronikaszabova ďakujem 🙂
@san090 tak napríklad, mne ukazuje pozitivitu aj pred MS. Tak 4 dni. Takže nie je to tak, že pred MS nie. Ale aj ostatné by ti ukázali.
Niektoré značky testov ukazujú pravidelne duchov, že je to proste ako výrobná vada. Najistejšie to budeš mať keď počkáš či príde ms a až potom budeš testovať
@san090 predpokladám, že tie ďalšie dva si robila z ďalšieho moču... Čiže v rannom úplne kľudne môže už byť dosť hcg. Podľa mňa nie je zbytočné testovať skoro, keď si zvedavá, ale určite je zbytočné testovať skoro z nie ranného moču. Čiže kľudne je možné, ak si tam mala viditeľnú čiarku, že áno... 🙂
@san090 toto robia tieto testy, takýchto duchov, je ich plný modrý koník, sú veľmi nekvalitné. Radšej sa naň nespoliehaj. Ja som mala tiež takto pozitívny pred 2 týždňami, tak som spravila aj iné a tie boli negatívne. Tehotná som nebola. Ak máš iné negatívne, je dosť možné, že tehu nebudeš, aj keď samozrejme to ukáže iba čas. Držím palce 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@san090 alebo len kanalik
Kolko ti to meska?