V pondelok som si urobila mamatest, hned mi vybehol duch= po vyschnuti je pekne vidiet, na druhy den nevidiet skoro nic a v stredu tiez...mali ste niektora podobny problem??
@domuska11 Ja som bola minuly tyzden v podobnej situacii. Cez vikend mala prist MS. Testovala som v utorok, stredu, stvrtok, piatok rano a praveze v piatok rano bola druha palicka uplne najslabsia zo vsetkych dni. Ale ked som si test urobila vecer, tak uz bola dost silna. Aj potom dalasie dni mi rano vzdy vychadzala slabsia ako vecer. Pouzivala som mamatesty, tie namacacie. Skus v inu hodinu testovat.
@alena16 ale mrcha neprisla?? Mne je na tom vsetkom divne, ze hned prvy test a hned tam boli dve ciarky a potom uz skoro nic na dalsich, je pravda, ze som vela pila kym somsa testovala..fakt nevime...je mi zle, spim aj na stole v praci :(( bolesti mam poriadne ale zatial nic...myslis, ze by mamatest robil duchov???
aj tak ma porazi ak to je len chyba testu!!! Prvy mesiac co som neriesila ovulku, bolesti mam stale, co som nikdy nemavala a hned dve ciarky a potom nist..ani si tam niekto hore so mna robi srandu :((
@alena16 ja som vyskusala uz fakt vela testov. niektore ukazuju duchov uz pred ms, aj po a pritom tehu nie si. najlepsie je testovat az v den ocakavanej ms...ja som dva dni pred mrchou testovala s clearblue digital. ukazal mi ze som 1-2tt tehotna. a den po planovanej mrche uz ukazal 2-3tt a po dalsom tyzdni 3+...takze toto je podla mna správny test🙂 a vela bab malo duchov a tehu neboli. ale vela malo aj duchov a tehu boli...takze tak. zato sa neoplati testovat pred ms lebo vajicko mozno bolo oplodnene ale sa riadne neuhniezdilo a uz co to z hcg vylucuje. takze tak. tolko moj nazor zo skusenosti... ale vidim ze ty uz tehu si. tak gratulujem
😉
zajtra idem k lekarke...uvidime co mi povie..
@ellis21 ked ja som sa ani moc nepozorovala, ale bolo mi zle, vracala tak, ze skusim testik...a hned som videla druhu ciarku aj ked nie rovnako silnu...dalsie su s malinkym nadychom...myslela som si, ze som tehu a ratala som s tym, ze bude silniet a nic...uvidim do soboty ci pride mrcha...
@domuska11 Drzim palce aby neprisla a babatko sa udrzalo 😉 Ja som si tiez hovorila, ze vydrzim sa netestovat aspon 2 dni a moje predsavzatie vydrzalo vzdy iba do vecera 😀
@katkasofi Asi si vyskusam urobit ten clearblue za 2 tyzdne, len tak zo zvedavosti, co mi ukaze. Akurat ze ma citlivost 25 a mamatesty 10, tak hlavne preto ukazuju aj duchov.
Aj ja ti gratulujem k tehotenstvu 😉
@domuska11veď aj ja som myslela že som tehu, tak som sa potešila, keď som to zbadala, že som to hneď každému vyzvonila. Hlavne deti sa strašne tešili no a teraz im musím povedať že nič. ☹ Ale nabudúce ak mi to nepotvrdí lekár tak si zakusnem do jazyka.
@alena16 moja teraz zalezi kolko dni si od ocakavanej mrchy... lebo on ukazuje 1-2tt - to je do terminu mrchy. Potom 2-3tt ukazuje od mrchy do dalsieho tyzdna a potom uz iba 3+ ukazuje. vlastne ukazuje od ovulacie presne tyzden tj 7dní. u mna to padlo na den, kedze som vedela kedy mam ovulku. tak ak si teraz tyzden aj nieco po mrche tak ti ukaze 3+. ak este neni tyzden od planovanej mrchy 2-3🙂
ja byt babami tak sa na iny ani nespolieham. radsej kupim riadny test ( i ked ja som mala dokopy 4 😀 ) ako pätoro namáčacích klasických.......ale hovorim toto je len moja skusenost, baby mozu mat ine nazory🙂 ja som za toto tehu aj cez 200eciek vydolovala za testy, bola som jak maniak. do siesteho alebo siedmeho tyzdna som testovala kazdy den ci ciarka neslabne 😉
test treba robit v nadobke tak ako je pisane.mamatest je najkvalitneksi.
mamatesty sú najspolahlivejšie. Ja som ho mala pozitívny už 8 dní po ovulácii. Duchovia bývajú sivastý, ak je ružový nie je falošný.
@domuska11 no tak držím palce. Mne prišla včera taká slabá a dnes je to len na intimku. Od noci mi je strašne zle, ledva v robote sedím a čakám kedy poutekám na wc. Neviem čo to môže byť. Ani som nič divné nejedla ale to už tretiu noc sa budím ako mi je zle od žalúdka. Asi pôjdem do lekárne a kúpim ešte jeden test alebo v pondelok k lekárovi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@domuska11 a vsetky testy boli zn. mamatest? kedy má prist mrcha? lebo ked boli rovnake tak tie z utorka a stredy mali byt uz silnejsie...skus kvalitnejsi test. mne dva dni pred mrchou ukazal clearblue digital 1-2tyzdne tehotnosti. a po termine mrchy hned 2-3 tyzdne tehotnosti. ja som sa spoliehala iba na ten. je mozne aj ze sa embryjko neuhniezdilo riadne a pride ms...drzim palce 😉