Cawte baby dnes mi mešká prvý deň menštruácia a mam pozitívny ovulacny test, na tehotenskom teste je prva čiarka slabo ružová a druha silná ružová. Môžem byť tehotná? Prikladám aj foto. Babo by nás potesilo, bledo ružový test je tehotenský druhý je ovulacny
Jasne mas pozitivny teho test 😊ja som mala mega ciarku druhu den pred meskanim a už mà jeden zub Vonku 😆
Aj tehotenský je pozitívny, máš, tam už slabú čiarku. Urob o dva dni ďalší tehotensky, malo by byť silnejšie
Nie, že môžeš, ale si tehotná 🙂 gratulujem :D
Prepac autorka, toto nie je tebe... To naozaj sa rodicmi stavaju ludia, ktori nevedia precitat navod na teste?? Ved je tam NAVOD! dve ciarky =tehotenstvo... Mas jasne dve ciarky.. Comu ako nerozumies??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Podla mna je to este dost skoro si urobit hned v prvy den ked.meska.MS. skus tak za tyzden alebo aspon 5 dni pockat nech ten HCG sa vyluci trosku viacej tam to bude lepsie mozno vidno tuto to je take ze by som nevedela co z toho vycitat 🤷♀️