Prvé príznaky tehotenstva na prsiach

tjaden
29. mar 2015

Ahoj ženy, prvé teh. mi test potrvdil v 4t , 2týždne ma boleli kríže, tak som si myslela že prichádza menzes, priateľ sa ma spýtal či som si nevšimla aké mám velké bradavky a ja čoo? ani nie moc na nich nepozerám šla som k zrkadlu a boli fakt obrovské ani nechápem že som si to nevšimla. Teraz mi mešká menzes týžden pred troma som bola u doktora ešte nič nevidel ani test mi dnes nič neukázal ale znova mám už týžden presne také isté bolesti v krížoch a poriadne zväčšené bradavky, ked som povedala mame že som zrejem tehotná prvé na čo sa spýtala bolo bradavky,bolo to tak aj u vás?

bonaqa2013
30. mar 2015

@tjaden mám 4deti, ale bradavky som si nevšimla ani raz. Každé tehu je iné. Iné príznaky. Pri 1 tehu ma neskutočne boleli prsia, myslela som s,i že som dostala zápal prsníkov, potom že rakovinu, preplakala som niekoľko dní nad mojim trápením. To že som tehu, to ma ani netrklo.
Pri 2 tehu som tiež zbadala bolesť a naliatie prsníkov. A pri ďalších vôbec nič.

lavinis
30. mar 2015

@tjaden nie, žiadne zmeny som si nevšimla, bolesť príšla až na konci 6tt

zdena12345
30. mar 2015

ja som mala komplikované tehotenstvo a bolesti v podbrušku.. hroziaci potrat, kŕče...
ale čo sa týka pŕs, tak na tých nebolo vidieť nič až takmer do porodu

rosannar
30. mar 2015

ja som pri prvom tehu nemala žiadne bolesti, nič vôbec nič...a teraz začínam druhé a prsia citim stále...a na začiatku ako som sa dozvedela že som tehu som nemohla žiť bez podprsenky...

somtoja13
30. mar 2015

@tjaden Ahoj ja keď som bola 1. tehotna tak som to len na základe pŕs spoznala.Moja mamina mi hovorila že ona v tehotenstve nemala žiadne vracačky len že ju neznesiteľne prsia boleli.Ani spať nemohla. A keď mňa takto strašne boleli tak som kupovala test a bola som tehotna. A teraz tiez.Teda to som už vedela že tehotna som ale prsia boli prvým indikátorom . Držím palce

martinsen
30. mar 2015

To bol úplne prvý príznak v tehotenstve u mňa, zväčšené prsia a bolestivé bradavky, taký 4 tt a potom v 6tt začali ranné nevoľnosti.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre