Prvé príznaky tehotenstva

27. sep 2024

Ahojte mlade mamicky zaujima ma co boli uplne prve priznaky tehotenstva menstruaciu som mala 9teho a mam dostat buduci mesiac 8 - bola pohode. Ranne nevolnosti (nevraciam),unava, bolesti v podbrusku, nafuknute bruško, priberam na vahe rychlejsie test som zatial nerobila pockam na menstruaciu ci pride.

andrea_82
27. sep 2024

U mna to boli citlive prsia a kovova pachut v ustach.

bublinka1426
27. sep 2024

@andrea_82 presne, taka divna chut v ustach
bolelo brucho ako pri kramoch, ale nie silno, prsia citlive, pachut v ustach, zle mi bolo az v 2 mesiaci , a vlastne ja som 1 mesiac ani nevedela ze teho lebo som mala slabe spinenie
a smrdela mi kava, a cerstve pecivo ma napinalo, ten smrad a hrozna unava.

dzulli1980
27. sep 2024

Ja tieto "príznaky" bežne mávam cca týždeň pred ms ...

petamich
27. sep 2024

Ak by tieto priznaky suviseli s tehotenstvom, tak by bolo HCG tak vysoko, ze si test pokojne sprav, na akekolvek priznaky je za mna skoro

mimi_lali
27. sep 2024

Pri dcére neskutočne ukrutne strašne ma boleli prsia a vedela som že som asi tehotná, teraz pri druhom som nevedela nič, ja som ani nevedela že som tehotná. Mne meškal menzes ja som bola v tom že zase šibe mojim hormónom, a chcela som začať chudnúť tak som si objednala tabletky na úpravu hormónov, a začala som jesť zdravo a cvičiť. Absolútne ma nenapadlo že by som bola tehotná a menzes meškal 6 dní ale u mňa to bývalo normálne po pôrode, až na nejaký 10-11 deň mi priateľ nasilu vnukol v obchode že si mám kúpiť test. Tak som zobrala najlacnejší aký som tam našla, a spravila si ho až na ďalší deň aj to ma musel donútiť ja som ho ešte v klude na zem položila lebo som bola v tom že určite tehotná nejsom, otočila som test a skoro ma šľak trafil. A nemala som žiadne nezvyčajne príznaky, od 3.mesiaca mi začali až strašne nevoľnosti inak nič

diewcatqoo
27. sep 2024

Ak mas este len 8.10. dostat menstruaciu, tak na akekolvek priznaky tehotenstva z tohto cyklu je fakt skoro. Takze prepac, ale bud mas priznaky oneskorenej ovulacie alebo si otehotnela v predchadzajucom cykle alebo sa prilis pozorujes a namyslas si.
Btw, s tymito priznakmi by ti uz aj test musel ukazat pozitivitu (rozumej, priznaky ako nevolnost a priberanie na vahe zacinaju az so stupajucim hcg - vtedy to ukaze aj tehotensky test).

autor
27. sep 2024

@diewcatqoo este v auguste po menzese sme mali styk kedy priatel nevedel ci stihol na 100% ale menzes som tento mesiac mala normálny, tusim len prišiel skor

evcagabi
28. sep 2024

Ja som si povedala, ze som tehotna ked som si k fornetom dala asi za misku slahacky 😅

domka222
28. sep 2024

To ty riešiš styk ešte z augusta? Prišla ms,tak prečo si myslíš,že by si mohla byť tehotná?

pininka1
28. sep 2024

Mňa extrémne boleli prsia, tak ako nikdy keď som mala mat ms. A potom aj výtok.

natuliatko777
28. sep 2024

Par dni pred ms som kupovala kuracie prsie a ma nadrapilo z toho ze ich mam krajat take surove .. dnes uz ma dcerka skoro rok

natuliatko777
28. sep 2024

@diewcatqoo ja som treti krat tehotna a vzdy som vedela uz pred vynechanim ms ze som tehotna a priznaky som mala ze ma naplo z nejakeho jedla a mavala som navaly tepla a bolest hlavy a citlive bradavky a tocaky som mala … takze ja som totalny dokaz toho ze priznaky pred ms su ak je zeny tehotna

diewcatqoo
28. sep 2024

@natuliatko777 ano, aj ja som bola 3x tehotna a mala som priznaky pred vynechanim MS, takze vedela som, ze som tehotna. Ale ona ma do MS takmer 2 tyzdne. To je fakt skoro na nejake priznaky.
Kazdopadne, ak som dobre pochopila, tak pise, ze styk bol v auguste. Takze do MS cakat nemusi. Ak by bola tehotna, test by uz davno ukazal.

danyelia
28. sep 2024

Z takých nezvyčajných to bolo také divné točenie hlavy a prestala mi chutiť káva...

natuliatko777
28. sep 2024

@diewcatqoo vazne ?? Tak ja som si to asi zle precitala lebo dva tyzdne do ms priznaky urcite mat nemoze …

autor
2. okt 2024

@natuliatko777 prosím aký bol výtok? Lebo sa mi teraz začal tvoriť tiež biely taký trosku hrudkovity bez zápachu

natuliatko777
2. okt 2024

Je to ako sopel a ja napriklad kvoli tym vytokom musim nosit intimky ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre