Ahojte dievcata. S manželom sa snažíme o malinké. Je to ešte len pol roka.v pondelok som mala ovu, robím si ovu testy. Dnes od rana ma silno bolia kríze a mamdivnu bolesť brucha. Ako keby som mala dostať menzes ale ten mamdostat až o 11dni. Kedy ste pocítili vy prvý príznak ak ste teda boli v tom? Tehu test by bolo zbytočne asi robiť,že? Dakujem 🙂
Prvy priznak par dni po meskani ,odpadla som a hned som vedela ze som tehotna. Mala som velmi nizky tlak . Od toho dna som uz aj vracala, vzdy okolo polnoci, ani spat som nemohla ist 😒. Kamoska je v 9 tyzdni, priznak nema okrem chybajucej ms absolutne ziadny , take ja nepoznam 😃
A test by som si este nerobila na tvojom mieste
Ja tak ako @ivka21 bolesť v podbrušku ako pri zápale močových ciest 🙂
Pockak aspoň na to aby meškala ms. Viem že asi je to ťažké ale ver že ti všetky držíme palce
Dakujem dievcata ❤️ Nenahovaram si nič, samozrejme, že by som bola najšťastnejšia 🙂
11 dni pred ms je na priznaky naozaj skoro
Ja som tiež mala príznaky takmer ihneď 😃 zvláštna bolesť v podbrušku a bolo mi zle vždy keď som si ľahla, akoby som mala hrču v žalúdku.
@patys123 mne je trosilililinku na zvracanie, všetko by som jedla a ta bolesť brucha ako som spomínala vyššie 🙂 uvidíme..
ak si pred 5 dňami mala ovulaciu, tak určite ešte necítis tehotenské príznaky.. ale držím palce samozrejme.. ale takéto "príznaky" majú väčšinou ženy každý mesiac, keď už sa dlhšie snažia
Mozes mat iba predmenstruacny syndrom..je to velmi skoro..pokial ti vynecha menstruacia, az potom to bude napadne..
Tak ja asi tyzden pred menzesom som rano cestou do prace mala pocit na grcanie ale nenaplo ma len mi bolo zle vobec by ma nenapadlo ze sa to podarilo cakala som az ked dva dni mi meskal menzes, prsia ma boleli asi tyzden omeskania strasne az do dnes
Mne sa zmenili chute. Zrazu som mala chuť na niečo, čo bežne nejem. Smrdelo mi, čo mi predtým voňalo. To boli u mňa prvé príznaky.
Najskôr je vidno ducha 8.den po ovulacii... 10.den je pravdepodobnejši, skôr naozaj nemá zmysel. Prvé priznaky: bola som strašne nafúknuta, akoby som už bola v 4. Mesiaci, pocity ako silný PMS s pocitom, že už už príde ms.
Ja som mala priznaky vtedy, ked som tehotna nebola. Zarucene kazdy mesiac som mala napatie v podbrusku, bolo mi zle, prsia ma boleli 😃 a ked som bola tehotna naozaj, tak prvym priznakom bola meskajuca menstruacia a pozitivny test. Prsia ma zacali boliet az potom, zle mi zacalo byt tak v 7tt. Aj bolesti brucha boli az v 6tt . Takze nesledovat sa bude najlepsie 😊 aj ked pri dcerke ma boleli prsia uz pred ocakavanou menstruaciou. Ale vtedy sme sa snazili len 2 mesiace cize som sa tak nesledovala. Teraz pri druhom to bolo 16 mesiacov tak som si tych nahovaranych priznakov uzila az az. Drzim palce aby vam to cim skor vyslo 😊
Mna prsia nebolia a od dnes rana mám obrovské bolesti v bruchu. Ešte som take nikdy nemala. Asi to nebude tehotenstvo. Sú to take nepríjemne tlaky..
Kľudne to môže byť aj tehu... Mne na začiatku bolo všetko... Tlaky, pichanie, ťažké bruško... Podľa mňa je najlepšie si urobiť test... Takto sa zbytočne stresujes... Mimochodom aj keď dostaneš ms, môžeš byť tehu... Takych žien poznám vela
Prvý priznak po pár dňoch. Ani nie po týždni.
Ťažko povedať, lebo som mala akoby silný PMS. Ale to som nebrala ako znak tehu... Asi až keď mi asi 3 dní meskala ms a bola som riadne nafúknuta, to som predtým nikdy nemala. Inak všetko bolo ako keď ma prísť ms.
@andrea_prestastna ako sa dalej vyvíjalo tehotenstvo??
Bolo ti zle??nevolnosti ?
Ja mam tyzden do MS no take stavy ako dnes som ešte pred MS nemala..motá má, tiež pocit na vracanie (dufam, že to ustojím)🫣..a celkovo divne mi je
@silviaeli ani jedno z troch tehu mi nic nebolo az do porodov nic, ani zmena chuti, vone,,,,nic
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som si pri prvom myslela ze mam zápal močových ciest😁bolesti v podbrušku. A pri druhom som bola fest precitlivela a takmer som odpadla a nová podprsenka sa mi sekla (som si teda myslela) 😁😁😁