Prvé príznaky 4 mesiace po prvom pôrode

misulkasikulka
29. apr 2024

Ahojte baby som 4mesiace po prvom pôrode. Zistila som že som tehotna az keď som bola v 6 týždni No prvé príznaky boli hneď precitlivenosť únava a podobne. Zistila som to tak pomerne neskoro pretože mi ešte prvý mesiac menzes prišiel normálne ako kedykolvek predtým načas. Teraz som mala nechránený styk v deň ovulácie teda ôsmeho a 22mi prišiel menzes. Lenže neviem či si to nahovaram alebo je to tak začala som plakať za všetko a často močím čo mi príde ako sprostosť keď to mám brať ako príznak tehu lebo by som bola tehotna len 3tyzdne ak dobre počítam. Ale predsa sa spýtam kedy ste spozorovali vaše prvé príznaky ? A myslite že test by už niečo ukázal? Mám ho pre istotu kúpený ale neviem či ešte počkať alebo je tam už šanca že ak tak ukáže ďakujem za odpovede

colsami
29. apr 2024

Ak si mala iba 8.4. nechraneny styk a ovulaciu, uz by Ti test ukazal, aj napriek tomu ze si mala ms. Je to sice nepravdepodobne ale ked uz sa pytas... 🙂

A vsetky ostatne "priznaky" mozu suvisiet s hormonalnymi zmenami po porode + v suvislosti s laktaciou. Este budes rozhadzana hodne dlho, po mnohych strankach.

sisska96
29. apr 2024

Však si urob test a budeš vedieť odpoveď

k47
29. apr 2024

Ak by si bola tehotná, nemala by si menses. Iba že by to nebol menzes. Záleží aj od toho, aké krvácanie to bolo. Ak slabé, bez kúskov stielky, mohlo to teoreticky byť počas tehotenstva. Ak silné, mohlo ísť o veľmi skorý potrat, čo by mohlo aj rozhádzať hormóny.

k47
29. apr 2024

Ak by si otehotnela vtedy, ako píšeš, na teste by už boli jasné koľajnice.

vanilkovazmrzka
29. apr 2024

Ja nechapem, tak si tehotna ci nie si, len si vymyslas? Test si si robila?

zuzi0911
30. apr 2024

Al bola ovu 8 ..test uz uz ukaze koľajnice aj napriek krvácaniu....môže ísť ale aj o hormony ...telo sa po porode dlho dáva dokopy ...test si urob hneď...

Daj vedieť

vierockamatkova
16. máj 2024

@zuzi0911 neviem ja mám inú skúsenosť dieťa pravidelne plne dojcene po 6t.prisiel normálne menzes... pohlavný styk sme mali len raz od pôrodu a ostala som tehotná v čase plného dojčenia.. takže možné je všetko

heni79
16. máj 2024

@vierockamatkova Dojčenie nie je antikoncepcia.

vierockamatkova
16. máj 2024

@heni79 to je jasné len píšem že všetko je možné aj tak rýchlo po pôrode

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre