Prvé príznaky

kalexis
6. sep 2012

ahojte, viem ze tieto temy tu uz su, preto vas prosim iba o nazor, pripadne internu postu, co som sa tu docitala tak prva priznaky vo vseobecnosti su bolesti bruska, nafuknute brucho, bolestive a citlive prsia, biely hlien 4-5 dni po ovu, nevolnosti........ vsetky tieto priznaky mam asi 15 dni, ms mam mat az 9.9. aky je vas nazor mozem byt tehotna? ma vyznam si robit test? dakujem za vsetky odpovede

katkakovac
6. sep 2012

ja by som riskla test. aj keď u mňa sa prejavujú príznaky tehotenstva každý mesiac, hold biologické hodiny a psychika. ale ak som si nebola istá, vždy som testovala....

javi234
6. sep 2012

ja som mala presne tie priznaky co si spomenula plus este mi bolo rano strasne zle ked som cestovala autobusom do prace... aj som mala tusenie, ale aj tak som pockala a az ked mi meskala menstruacia 11 dni potom som si spravila test...

cerez
6. sep 2012

Testom nič nepokazíte, môžete sa len potešiť ak je to plánované. Držím palce!

simour1
6. sep 2012

Já zkusila testovat 2 dny před očekávanou menstruací a už se tam rýsovala druhá čárka,i když hoooodně nepatrná,která každým dnem sílila.Přeji hodně štěstí. 😉

kackaxno1
6. sep 2012

Já bych to ráno zkusila 🙂

sendy182
6. sep 2012

určite vyskúšaj tehotenský test......niekedy ti môže meškať menzes a ani tehotná nemusíš byť 😅.....ja som mala len veeelmi citlivé prsia

danu
7. sep 2012

@kalexis skus pouzit vyhladavac a opytaj uz v existujucich temach
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/myslite-ze-mozem-byt-tehotna/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre