Prsia ako prvotný príznak tehu

amalka1991
22. aug 2017

Ahoj. Chcela by som vediet ci su tu baby, ktore absolutne nepocitili zmenu na prsiach ( citlivost, bolest, naliatost) v rannej faze tehotenstva. Kazdy mesiac okolo 10dpo uz ked vidim ze ziadna zmena na prsiach som smutna lebo vsetky vsetucky tu pisete ako sa prsia stanu citlive vacsie bolestivejsie atd...a tak chcem troska nadeje 🙂 dakujem a kraaasny vecer

bona_dea
22. aug 2017

no neviem či toto je spoľahlivý ukazovateľ... ja mávam bežne pred menštruáciou tak citlivé a veľké prsia, že to by som si musela každý mesiac myslieť, že som tehotná

amalka1991
autor
22. aug 2017

No ja vobec nikdy. A teraz ako sa snazime....tak akonahle je okolo 10dpo a ja samozrejme necitim zmenu na prsiach ako ine baby ked su tehotne tak uz viem ze niesom a nechcem sa takto ukracovat o nadej...tak preto ma zaujima ci su baby ktore prsia absoluuutnr neboleli ani nic

svetlana35
22. aug 2017

@amalka1991 ano ja ziadna zmena a to som 32tt. Nic ma neboli, nie su naliate proste nic mi nebolo ani nie je co sa prs tyka

amalka1991
autor
22. aug 2017

@svetlana35 konecne niektooo 😎😎😎

mrkvicka060
22. aug 2017

@amalka1991 mne v prvom tehu okrem citlivosti bradaviek vobec nic nebolo, citila som sa lepsie ako inokedy. Ale v druhom som nemala ziadne zmeny na prsiach, to prislo az neskor. Takze kludne moze byt. Ja som stale, ked sme sa snazili o prve dieta, kazdy mesiac mala priznaky, taky a taky a pat naraz pomaly a nic z toho... a tehotna som bola ked mi vobec nic nebolo (az na tie bradavky, ale to tiez bolo len take nepatrne, keby sa tak nesledujem tak ani neviem)..

bluka2
22. aug 2017

Ja som to mala, ale zacalo to dobry mesiac po vynechanej menstruacii, urcite nie 10 dpo, ani 20...

terez01
22. aug 2017

@amalka1991 ja som nemala ziadny príznak,ani prsia má neboleli,iba jediné tak som mala výtok ako pri ovulácii pred menštruáciou a aj potom..a ranné nevoľnosti boli vždy po práci,ale nezvracala som🙂 je to individualne.. neboj a menej sa pozoruje,aby si nebola v strese skôr ako vôbec začne menzes meškať..veľa šťastia 😉

mattkapd
22. aug 2017

Ja som nemala žiaden príznak. .prsia sa mi ani počas tehotenstva nezvacili neboleleli ma ani nič. .mávala som 56 dňové cykly no raz som si spravila na 28DC test A booom digital hneď ukázal po roku snazenia ani neviem čo ma to napadlo si robiť test keďže nič ani nemeskalo 😂

tamarka9
23. aug 2017

Mňa prsia začali bolieť to áno,ale vždy až po vynechaní ms,okolo 6tt až...takže podľa toho sa vôbec nemusíš riadiť...

amyqce
23. aug 2017

@amalka1991 ja som vobec nic necitila, len mi stmavlo nahnedo okolo bradaviek, to bol uplne prvy znak.

katjas8
23. aug 2017

Ked som otehotnela, tiez ma neboleli.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre