ahojte baby, začiatkom mesiaca som mala trikrát pohlavný styk s priateľom mali sme kondom, spravne nasadený, nepoškodený, ejakuloval mimo mojej posvi
neskor pár dni na to sme sa maznali ( trel si ho o klitoris a okolie posvi, nie dnu) bez kondomu, neejakuloval, obávam sa či kvapky lásky/predejakulát nemohol nejako zájst dnu do posvy
takto sme to robili asi 4 krát za tento mesiac, posledný krat som si nebola istá a zobrala escapelle tabletku po, spravila som si aj test, bol negatívny (prešli dva tyzdne ale len od samotného sexu možno prvého maznania) takze mám obavy stále
je petting nebezpečný? to trenie? samozrejme nemyslím semeno priamo na pošve, predejakulat..
menštruáciu mam dostať niekedy 25-27.8 zatiaľ mi nemešká, ale som dost v strese, priateľ povedal že je to v poriadku no ja som neistý človek, a to velmi
prosím o radu, velmi by ste mi pomohli, mám sa obávať? neviem si rady ...
@zuzanka.zuzu čo si o tom myslíš? potrebujem vedieť ako to je, nemal mi to kto vysvetliť ...
Pokiaľ ste nemali normálny pohlavný styk nemáš sa čoho obávať, z povrchu pošvy ti to nestečie až ku vajíčku aby ti ho mohlo oplodniť, s tabletkou "po" opatrne, je to veľký zásah do teľa, nabudúce si radšej over či je potrebné si ju dávať. V tomto prípade to bolo zbytočné.
Ani nebol dnu a beries tabletku po....tolko hormonov pre doslova nic...nie tehotna isto nie si ale kramy ti meskat mozu z tej tabletky
@sultanatash "priatel povedal, ze je to v poriadku" - on tehotny nie je, ani nebude. Ty si ta, kt riskuje viac. Nejedna uz otehotnela aj s kondomom atd takze odporucam dobre vopred zvazit, s kym a kedy ist do postele. Statistika tu Ti nanic nepomoze, ista si mozes byt az ked dojde menzes. Pripadne aj potom si mozes este spravit aj tehu test, ved obcas sa stane,ze zeny zaciatkom tehu krvacaju (moze ist napr o uhniezdovanie).
Joj ved to sa urcite nejake dieta zase nudi, uz nech tie prazdniny skonciaaaa
Pokiaľ ti to nemal kto vysvetliť....tak pre istotu sa nemaznaj 😅
@sultanatash kvapocky lasky? Toto ked pocujem😀
Nebola tu nedavno taka tema?
A pokial noesi achpna a ochotna sa starat o dieta tak sa nemaznaj a nesexuj...to je jednina 100% ochrana..
Boze tieto kvapocky laskyyyyyyy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sultanatash no ja ti neviem... od mojich čias to išlo so školstvom dole vodou, ale až tak? KAŽDÝ prisámbohu každý deň je tu podobná téma. to vážne tie deti neučia ani základy biológie/anatómie? a kvôli tomuto zobrať tabletku po? 👎