Progres testov - nesilnejú a hCG je nízke

no_co_uz
28. feb 2024

Ahojte. Zaujima ma ci tu nieje niekto kto mal podobny scenar ako ja a ci je mozne ,ze to bude OK. Prikladam foto testov. Momentalne som 15 DPO. Vcera som bola na krv na hcg (kvoli predoslym 4 potratom). Hodnota mi vysla malicka - 38 jednotiek....navyse tie testy nejak netmavnu..tri dni po sebe su take nejake +/- rovnake. V piatok idem na krv, tak zistim viac..ale dovtedy....vase skusenosti? Vdaka vopred

sofia1979
28. feb 2024

@no_co_uz no uvidíš ťažko povedať môže ísť o biochemické treba urobiť kontrolný odber ak stupne hcg dvojnásobne tak je to prosperujuce tehu. Držím moc palce

floki1994
28. feb 2024

@no_co_uz tak tie testy tmavnu ale podla mna malo...uvidis co odbery..zatial by som sa moc netesila ..

no_co_uz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
no_co_uz
autor
28. feb 2024

Prikladam aj inu foto, ta prva nejaka nekvalitna je

no_co_uz
autor
28. feb 2024

@floki1994 no je mi jasne, ze to nevyzera nejak ukazkovo a som pripravena, ze to asi skonci zle. Len uvazujem, ci s tym mam uz na 100% ratat, alebo ci nejaka moznost, ze to bude ok existuje. S malou dusou cakam, ci sa tu neozvu zeny, u ktorych to tiez na zaciatku vyzeralo naprd, ale nakoniec to dopadlo dobre

lyci
28. feb 2024

@no_co_uz testy maju tmavnut raz za 2-3 dni, nie kazdy den. podla mna to este vyzera nadejne

ju1a215
28. feb 2024

@no_co_uz ja by som skúsila inú značku testov tieto šmejdy z koníka od žien nič moc.. mala som pred pár rokmi a iba duchovali a robili falošné čiarky.. čo pri vás nemusí znamenať čo bolo u mňa... kúpila by som naozaj z lekárni..

floki1994
29. feb 2024

@no_co_uz vždy je šanca..ja som tiež mala potrat a tiež mi potrebovali hned nasadit liečbu ale sam doktor mi povedal že testovať až v deň očakavanej MS a to už ukáže...a doma som mala lieky a ked bol test pozitivny som nasadila...tomuto porovnavaniu som sa chcela vyhnut lebo psychika je extremne dolezita pri tehu a robilo by mi to zle...uvidite skuste iny test ...drzim palce

kitycat
29. feb 2024

@no_co_uz podla mna tmavnu uplne v pohode. Asi setria farbivom na tej druhej ciarke

no_co_uz
autor
29. feb 2024

No tie stare testy mi uz dosli, tak nemam s cim porovnat. Dnes som skusala dve rozne, jeden taky divny, ze sa ukazala (zase) slaba ciarka, ale po vychnuti taky zostal ako spinavy ci co, zazltnuty, ze ta ciarka v tom aj zanikla..a este taky plastovy - ten som mohla porovnat so vcerajsim rovnakym, ale vzdy mi pride ta ciarka uplne rovnaka - rovnako slaba.. a to som uz 16 DPO dnes :/ zajtra kontrolny odber krvi tak sa to rozluskne, ale pochybujem ,ze mi to hcg stupa, to by bolo vidno na testoch...no uvidime.

ju1a215
29. feb 2024

@no_co_uz ja som už mala takýto na cca 16 17dpo test

modroocko83
29. feb 2024

@no_co_uz ja som to takto mala podobne toto tehotenstvo. Nerobila som si však testy každý deň, bolo to na psychiku zlé pre mňa. Ale keď som si ich urobila každý 2-3 deň, ešte horšie, keďže čiarky nesilneli 🥴 dokonca ani v čase očakávanej MS mi test nezosilnel ako mal, iné skúsenosti žien hovorili o dvoch riadnych koľajniciach. Ale nebolo mi merané HCG, tak neviem. Čiarky zosilneli asi až týždeň po očakávanej MS. Teraz mám dva mesiace do pôrodu a čakám zdravého chlapčeka 🙂 držím silno palce.

no_co_uz
autor
29. feb 2024

@modroocko83 jeej gratulujem. och kiezby to bol aj moj pripad. A cyklus mate pravidelny? Ze ozaj az na taky neskory DPO zosilnel test? Lebo ja mam pravidelny teda viem, ze ovu som posunutu nemala a akurat dnes mi meska dva dni. Doteraz ked som bola po vkladoch stale testy silnei pekne. Uprimne som pripravena zajtra na zle spravy, ale taky pribeh aky mate vy mi dodava aspon troska nadeje 🙂 dakujem

no_co_uz
autor
29. feb 2024

@ju1a215 ja taky nemam ani zdaleka a som 16 dpo 🫣

no_co_uz
autor
29. feb 2024

No v kazdom pripade sa to zajtra asi "rozsekne" ako to vlastne je...

no_co_uz
autor
29. feb 2024

@kitycat nie netmavnu :( tie iste som pouzivala aj po vkladoch a tmavli krasne obden

no_co_uz
autor
1. mar 2024

Takze hcg dnes uz len 27, takze koniec. Snad aspon menstruacia pride skoro a nebude to natahovat :/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre