Príznaky v 7. týždni

12. apr 2024

Ahojte baby, som v 7tt, k dr mám ísť až za 11 dni (strašne neskoro objednáva). Nemáte ale skúsenosť s mmt? Ide o to, že som toto tehotenstvo moc netestovala, spravila som si 3 testy obden, najskôr bol duch, potom tmavší, potom koľajničky, a už som sa len objednala k dr. Ale som v 7tt a ja nemám absolútne žiadne príznaky. Žiadna bolesť prs, podbruska, ani len pichanie nič, žiadna zmena vône, čuchu, vôbec nič. Pri prvom mi bolo od začiatku zle, nechutilo mi všeličo, čuch som mala citlivy, všetky klasické príznaky. Tak či je niekto na tom podobne a bolo to ok

vyrovnanaosoba
12. apr 2024

Aj keď by bolo, nezmeníš to. Nestresuj a užívaj si, že ti nič nie je. Mne bolo od 6tt zle až do pôrodu

andrea2323
12. apr 2024

mne tie klasické tehotenské príznaky (čuch, chuť, nevolnosti) prišli až neskôr ako v 6tt. Jediné, čo som mala boli citlivé prsia, ale tak každá sme iná, niektoré baby majú všetko od prvého dňa a niektoré nič pomaly celé tehotenstvo 🙂 no stress, musíš teraz len vydržať a počkať, čo povie dr na ďalšej návšteve. Teraz to bude veľmi o trpezlivosti 🙂

natalymindo
12. apr 2024

Mat tvoje starosti.

majamat
12. apr 2024

ja som nejake priznaky mala, ale teda odpoviem skor na tu otazku ohladom MMT.
ak by si mala MMT, potom by si v 7tt mala pravdepodobne priznaky nespravneho uhniezdenia vajicka. dolezite je, kde by sa uhniezdilo, ale najcastejsie vovajickovode. prave v 7tt uz casto hrozi prasknutie vajickovodu. minimalne by sa tehu prejavovalo bolestami.

priznaky tehu mozes mat neskor.

autor
12. apr 2024

@majamat čiže tam bývajú bolesti vtedy asi že? No príde mi to veľmi neskoro prvá kontrola v 9tt, aj práve keby nebolo niečo ok, ale tak snáď bude. O prvé babo a aj o toto druhé sme sa snažili dlhé roky, tak hádam bude všetko ok 😊

nika23t
12. apr 2024

Áno, ja. Aj som povedala mužovi, ze nebyť pozitívneho testu, ani neviem, ze som tehotná. Ale po pár týždňoch sa to zmenilo... Asi od 10 TT strašná únava, nevoľnosti. Och. Držím palce, aby si mala pohodove tehotenstvo 😉

majamat
12. apr 2024

casto sa prave odporuca ist neskor, ako priskoro.

v 9tt uz bude zrejme aj srdiecko.

a ano, byvaju bolesti, ked je oplodnene vajicko v uzkom vajcovode a tam sa zvacsuje, to vyvolava bolesti.

opatrna38
13. apr 2024

Vyziadaj si skor vysetrenie, v 7tt uz mala byt minimalne urobena krv.

24natalia11
13. apr 2024

Ahoj. Ja som tiež v 7tt a priznaky mi vymyzli. Zozačiatku mi všeličo smrdelo, sem tam ma natiahlo a teraz nič. Prsia ma jeden deň bolia,druhý zas nie...u doktora som bola už 2x. Plod stále nie je vidieť takže to ze ideš až tak neskoro je lepšie, aspoň sa nestresujes ako ja ze kedy sa to malé už konečne objaví. Mne krv napríklad vôbec nebrali. Naposledy som mala len 15mm prazdny vačok. Ale poviem ti ze bolesti ma veru niekedy prepadnú v podbrušku, hlavne v noci. Každá sme iná, na každú to vplýva inak a hlavne aj každé tehotenstvo je iné. Držím palce ❤️
A tiež už som po jedno MMT a tiež mi nebolo zo začiatku všetko jedno. Treba len veriť ze to všetko dopadne dobre.

petra92
13. apr 2024

Ja som bola na prvej poradni teraz v treťom tehotenstve až v 10tt, žiadnu krv mi nebral, načo aj? Tehotenstvo videl na ultrazvuku, brať 300x krv na hcg je za mňa zbytočnosť keď stačí jeden dva týždne počkať. A zbytočne si stresy privolavat hladajucimi príznakmi je tiež viac na škodu.

autor
13. apr 2024

Ďakujem baby za reakcie.
A nie nehľadám príznaky aby som sa stresovala, len mi je divne že fakt žiadne nemám. Posledné mesiace som mala pomaly mesiac čo mesiac biochemické, tak sa trosku bojím. Ale snáď bude všetko ok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre