Ahojte baby, s priateľom sa snažíme o bábo , chýba mi cca 10-12dni do očakávanej menštruácie. Asi týždeň stále chodím cikať, časté močenie neviem či je to príznak , lebo pocit prechladnutia alebo iné to by som hneď zistila. Mala z Vás nejaká takýto jediný príznak ,. Neviem či si to namýšľam túžime po bábätku 😕 . Ďakujem za odpovede😊
Teraz máš možno tak ovuláciu a nie príznaky tehotenstva... Časté močenie je skôr príznak zápalu 😉
12 dní do MS máš najskôr tak. Ovuláciu, nie je možné mať tak skoro tehu príznaky aj keby sa zrovna za darilo, keďže vajíčko sa ešte ani neuhnizdilo
@kristinagaborova ja som mala 8 dní pred začatím ms stále cikanie neustále aj 10x za noc, vravím nie je toto možné.. Spravila som si test a mala som slabú ku pozitívny, mrcha už nedošla a mam krásne dievčatko.
@janai1 zápal nemám 😕 , moč som mala vyšetrení pred týždňom. Zápal vyzerá inak pri močení. Píšem tu preto lebo aj sesternica,takto otehotnela a presne takýto príznak mala tak neviem😕 .
@dadulamamula ja to mám takto 😊, síce nie až toľko x za noc ale veľmi veľmi často navštevujem wc v posledných dňoch 😕 . Píšem tu preto lebo aj sesternica takto otehotnela tak či je to možné či sa s týmto stretli viaceré.
@kristinagaborova ak sa aj vajicko oplidnilo,teraz sa len kotula vajecnikom a zacina sa delit
@kristinagaborova to nieje priznak tehotenstva. Viem o čom hovorím. Skutočne teho príznaky prichádzajú niekedy v 6,7 týždni tehotenstva. A to ty ešte nemôžeš byť .
@kristinagaborova mohla mať ale nie 12 dní pred ms. Kedy si mala ovuláciu?
@helus888 to viem 😊, pýtam sa preto lebo sesternica mala príznaky a bola už 2 týždne tehotná . Tak mi je čudné, že niektorá žena má skôr príznaky niektorá neskôr a niektorá vôbec.
@sense 14dni dozadu😏.
@kristinagaborova prosim ta a aky dlhy mas cyklus, ak si mala ovulaciu 14 dni dozadu a mas 10-12 dni do menstruacie to mas 40-50 dnovy cyklus, lebo to nejako nevychadza a lutealna faza nie je taka dlha 🤷♀️ ovulaciu si mala odsledovanu cim?
@kristinagaborova meras si bbazalnu teplotu? Robíš testy alebo máš ovuláciu potvrdenú lekárom? Aký dlhý máš cyklus. Lutealna faza býva vždy rovnaká 12-16dni. Cize ak si mala ovuláciu pred 14 dňami, tak už by ti test ukázal pozitivitu ak by si bola tehotná a potom by to mohlo byt reálne s tými príznakmi. Lutalna fáza ale netrvá 26 dni
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kristinagaborova to by si mala veľmi skoro priznaky. Mne začali keď som bola cca v 6 týždni..