Príznaky tehu

kristinagaborova
12. jan 2022

Ahojte baby, s priateľom sa snažíme o bábo , chýba mi cca 10-12dni do očakávanej menštruácie. Asi týždeň stále chodím cikať, časté močenie neviem či je to príznak , lebo pocit prechladnutia alebo iné to by som hneď zistila. Mala z Vás nejaká takýto jediný príznak ,. Neviem či si to namýšľam túžime po bábätku 😕 . Ďakujem za odpovede😊

lenuska9999
12. jan 2022

@kristinagaborova to by si mala veľmi skoro priznaky. Mne začali keď som bola cca v 6 týždni..

janai1
12. jan 2022

Teraz máš možno tak ovuláciu a nie príznaky tehotenstva... Časté močenie je skôr príznak zápalu 😉

sense
12. jan 2022

12 dní do MS máš najskôr tak. Ovuláciu, nie je možné mať tak skoro tehu príznaky aj keby sa zrovna za darilo, keďže vajíčko sa ešte ani neuhnizdilo

dadulamamula
12. jan 2022

@kristinagaborova ja som mala 8 dní pred začatím ms stále cikanie neustále aj 10x za noc, vravím nie je toto možné.. Spravila som si test a mala som slabú ku pozitívny, mrcha už nedošla a mam krásne dievčatko.

kristinagaborova
autor
12. jan 2022

@janai1 zápal nemám 😕 , moč som mala vyšetrení pred týždňom. Zápal vyzerá inak pri močení. Píšem tu preto lebo aj sesternica,takto otehotnela a presne takýto príznak mala tak neviem😕 .

kristinagaborova
autor
12. jan 2022

@dadulamamula ja to mám takto 😊, síce nie až toľko x za noc ale veľmi veľmi často navštevujem wc v posledných dňoch 😕 . Píšem tu preto lebo aj sesternica takto otehotnela tak či je to možné či sa s týmto stretli viaceré.

janetinka27
12. jan 2022

@kristinagaborova ak sa aj vajicko oplidnilo,teraz sa len kotula vajecnikom a zacina sa delit

helus888
12. jan 2022

@kristinagaborova to nieje priznak tehotenstva. Viem o čom hovorím. Skutočne teho príznaky prichádzajú niekedy v 6,7 týždni tehotenstva. A to ty ešte nemôžeš byť .

sense
12. jan 2022

@kristinagaborova mohla mať ale nie 12 dní pred ms. Kedy si mala ovuláciu?

kristinagaborova
autor
12. jan 2022

@helus888 to viem 😊, pýtam sa preto lebo sesternica mala príznaky a bola už 2 týždne tehotná . Tak mi je čudné, že niektorá žena má skôr príznaky niektorá neskôr a niektorá vôbec.

kristinagaborova
autor
12. jan 2022

@sense 14dni dozadu😏.

petamich
12. jan 2022

@kristinagaborova prosim ta a aky dlhy mas cyklus, ak si mala ovulaciu 14 dni dozadu a mas 10-12 dni do menstruacie to mas 40-50 dnovy cyklus, lebo to nejako nevychadza a lutealna faza nie je taka dlha 🤷‍♀️ ovulaciu si mala odsledovanu cim?

sense
12. jan 2022

@kristinagaborova meras si bbazalnu teplotu? Robíš testy alebo máš ovuláciu potvrdenú lekárom? Aký dlhý máš cyklus. Lutealna faza býva vždy rovnaká 12-16dni. Cize ak si mala ovuláciu pred 14 dňami, tak už by ti test ukázal pozitivitu ak by si bola tehotná a potom by to mohlo byt reálne s tými príznakmi. Lutalna fáza ale netrvá 26 dni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre