Ahojte, mám po menzese, ktorý bol trocha zvláštny. Jediný sex "oplodnujuci" mohol byť pred 13 dňami. Skúsila som si dnes urobiť test avšak negatívny. Ale trápia ma príznaky ako je zvláštna bolesť prs, ako keby neboleli ani ich necítim na dotyk a občasna bolesť žalúdka. Ale keďže silno kašlem a mám neustále výtok z nosa, upchatý nos a teda aj veľmi rozdráždeny nos tak teraz neviem či to je z choroby alebo sú to príznaky a tehotenský test ešte len môže vyjsť pozitívny.
@janka_01 zasa? Uzivas HAK, pouzivate kondom. Nie, tehotna nie si.
@janka_01 ako cudny menzes? Akoze teraz ti skoncil? Tak a ako mozes byt tehotna ked si mala menzes a test mas negativny? Ty chces ci nechces byt tehotna?
@mysiacik28 aj tehotne môžu mať menzes. Bol zvláštny, tmavý. Preto sa pýtam či tam je možnosť , navyše ak prešlo tak krátko po styku. Nie nechcem
@veronikaszabova Aj ja mám podozrenie, že je to ona.🤣
@rurutiax je to ona 😃 ...
@rurutiax je to ona 🙂
@mysiacik28 plus HAK, plus kondom.
Zadariť sa môže aj tak, nič nie je 100%.
Ježiši zas ty? Áno, si tehotná.
To si chcela počuť?
Nemáš zač
To mi pripomína jednu čast Dr. Phila, kde bol prípad ženy, ktorá si bola istá, že je tehotná aj napriek testom a sonám. Ževraj mala príznaky a rástlo jej aj brucho. Nedala sa nikým presvedčiť. Dokonca ani keď ju pozvali do štúdia, kde jej pred dívakmi urobili ultrazvuk, že nie je tehotná tak aj tak tomu nechcela veriť.🤣🤣🤣
@janka_01 zlatko, myslim to v dobrom. Navstiv odbornika. Toto uz prestava byt sranda. Psycholog ti pomoze. Kym sa este da
@mysiacik28 uz od leta jej piseme, ze sa ma o tom s niekym porozpravat... Zbytocne. Radsej bude po kazdom sexe stresovat, ze je tehotna.
Ja osobne lutujem jej chlapa. Ved si to nemoze ani uzit poriadne, ked ma ona potom tieto stavy..
@janka_01 skoc do labaku ako samoplatca, dostanes vysledok hodnoty hcg na pockanie a budes mat odpoved hned
Totiz, priznaky sposobuje HCG hormon. Cize na to, aby si mala priznaky sposobene tehotenstvom musis mat v krvi zvysenu hladinu HCG. Testy zachytavaju hcg od 10 jednotiek vyssie, od 1000 jednotiek uz poznat “bublinku” na sone. Takze jeden odber krvi a Tvoja otazka bude zodpovedana okamzite a bez pochybnosti
@soldi už bola, ani tomu neverila...
tak používaš hak, kondom, mala si menzes, a ako “typicky tehotenský príznak” ta boli žalúdok 😂😂 áno si určite tehotná….už tu chyba len informácia že preferujete analny styk, to už by som asi ľahla od smiechu😅
Tento mesiac určite tehotná si 🤰🏼
Neviem prečo trošku nechápete, že možno by to bola náhoda jak..ale stať sa to môže. Menzes pri HAK nie je Menzes čiže ten teoreticky môže byť aj keby som tehotná. Teraz sa pýtam či príznaky môžu byť skôr ako pozitívny tehotenský test, nie či už som hneď tehotná. Keď sa stane tak čo už.. ale ďakujem pekne za krásne urážky. Nikto vás nenúti odpovedať na moje témy.
@janka_01 priznaky su zo zvyseneho HCG. Takze?
@veronikaszabova tak vyskúšam ešte jeden test a keď bude negatívny tak to bude z niečoho iného
@janka_01 Ak by si otehotnela pri HAK, krvácanie z vysadenia sa nedostaví vôbec.
Naozaj aj zaludok a tieto pocity jednak môžu byť z choroby a liekov...alebo psychika...ono keď sa niečoho bojíš,alebo po niečom túžiš tvoj mozog pracuje v tom režime a preto je normálne,alebo teda stáva sa ,že aj netehotna vracia,prsníky je návru, cíti slabosť a mnoho iného...ale to všetko len hlava pracuje...
Ak je test negativny ,tehotna nie si...a pri kombinácii hák a kondóm, je šanca 0....
Naozaj tehotenstvo vypustí....skôr skoč za tým psychológom porozpravaj sa s ním co sa ti deje atď...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zvláštna bolesť pŕs, ako keby ani neboleli? Tak teda nebolia. A bolesť žalúdka? Ak užívaš lieky, keďže si chorá, tak skôr z nich. Čiže tehotná asi nie