Ahojte, neukamenujte ma, táto diskusia bude asi čisto subjektívna.
Cítili ste po oplodnodeni, že ste otehotneli? Prvé tehotenstvo som mala síce koncom 1.trimestra MA, ale prvé dni po oplodnení som bola veľmi unavená a pospavala, kadiaľ som chodila. Ca 5 dni po som mala hustý biely výtok.
Teraz sa mi deje to iste. Neuvedomila som si to cielene, nesledujem sa, to si všimol môj muž, ktorý nato upozornil. Poobede som unavená, hustý biely výtok mám vo veľkom množstve (bez zápachu, svrbenia), posledné tri dni som mala bolesti podbruska ako pred ms.
Myslite, žeby to mohlo vyjsť?
mám to isté..napina ma, biely vytok, unava, smrdia mi cigarety a alkohol,zadychavam sa, mam zvysenu teplotu, slabe krce, pichnutie tu a tam a toto mávam vzdy, ked si vsugerujem ze to asi vyslo,.lebo nejaky blby test ti ukazal par krat slabe ciarky. napriek tomu samozrejme tehotna nie som a nikdy som ani nebola. takze tolko k priznakom. tak isto si myslim to, ze realne priznaky prichadzaju az s meskajucou ms a stupajucim hcg, cize aby si mala tehu priznaky mala by si mat pozitivne testy ale to je moj subjektivny nazor. ale drzim palce. ja mam dnes bud den MS alebo 1. den meskania ale testy biele ako lalia napriek tomu ze este predvcerom som mala ruzovu ciarku na teste.
Ak sa naozaj bavime o obdobi pred samotnym uhniezdenim, tak tam nieje nic co ti vie sposobit hocijake priznaky. Mozno pocitujes dozvuky ovulacie, alebo si citlivejsia na progesteron. Aj ten vytok koresponduje s fazou cyklu kedze sa po ovulacii zmeni jeho konzistencia.
@bambulienka25 Veď to, že na test je ešte času dosť. Pred meškajúcu ms ho robiť nebudem, lebo by som len skĺzla do testovania a to nemá význam. Ale máš pravdu a kým som si toto neriešila v hlave, tiež by som takto odpovedala
@snazilka_bio_mamka uvedomujem si, čo dokáže psychika, preto by som si nejako chcela pomôcť, nech sa nesledujem. Sama by som nato nezačala poukazovať, práveže muž bol prvý, ktorý mi to povedal, keď som si v piatok po robote pospala. Ale budem s tým musieť čím skôr prestať, lebo nechcem skĺznuť do toho, že sa budem sledovať každú chvíľu
@emalka vidíš, ja tento mesiac druhu časť cyklu užívam duphaston prvýkrát v živote, keď hovoríš, že to môže byt progesteronom, tak asi preto
aj on si zrejme zela babatko a hlada priznaky.. aj moj neboj. nejem uz par rokov cukor a dala som si cokoladu a uz som.bola hned "tehotna". ja som na tom horsie ako ty, so sledovanim sa nemam problem, kedze zo zaciatku som sa sledovala ale prisla som na to, ze pms symptomi a nejake tehu priznaky su uplne navlas identicke. mam 32 rokov, sme obaja zdraví, tento rok je 3. co nam tom mesiac co mesiac nevychadza a bohuzial nepreslo ma to cele. stale sa testujem, stale dufam, citam, googlim.. tuzba je silnejsia ako zdravy rozum obcas. naozaj zalezi to od povahy..a potom tu na slavnom MK sa niektore panie dokonale do teba obuvaju s plnym vedomim, ze tie slova ktore pisu ti ublizia alebo ponizia. pozri ty si este pred ms, stale mas sancu! mozno aj ja aj ked podla mna nulovy (kvoli bielym testom).
nie nemala som ziadne priznaky a absolutne nic som necitila ani som sa necitila inak a vytok som si nevsimla ale mozno to bude tym, ze som sa proste nesledovala a pockala ci MS pride alebo nepride
@snazilka_bio_mamka a nad CAR ste este nerozmyslali? my sa o druhe snazime uz 1r4m a veru ja uz rozmyslam nad CAR. predsa nemladneme...
@adka3321 zatial este nie.. tento rok si davame ako posledny prirodzenou cestou.. ak nepojde, az vtedy pojdeme do CAR.. mozno nam ale prasknu nervy uz aj tento rok. neda sa vesiet kedy pretecie pohar trpezlivosti 😀
@snazilka_bio_mamka presne… a presne preto píšem anonymne, lebo som sa obávala reakcii. Uvedomujem si, ako to znie. Keby som si pred pár mesiacmi prečítala takýto prispevok, prevarim oči a pomyslím si, nech počká baba kým si bude môcť spraviť test. Ťažko ale takto, keď dúfam, že to vyjde. A ty s tým alo bojuješ, aby si sa netestovala a aby si sa nesledovala?
nijak 😀 testujem bohuzial.. rano a vecer... dnes mi zatial neprisla ms ale zvyknem 1 den meskat.. takze asi takto sa netestujem a nesledujem. 🤐 uz je to ritual pre mna. Niektore mesiace su intenzivenjsie,niektore mesiace to neriesim vobec, potom zase ma to chyti.. ale za kazdym ten pád na hubu je bolestivejsi a bolestivejsi
Ano, citila som to velmi jasne, uz som druhy raz tehotna a oba razy to iste - tupa nezvycajna bolest v podbrusku. Potom uz neprisla menstruacii a bolo jasne.
@snazilka_bio_mamka och to ma mrzí. Vyskúšaj podľa mna CAR. Nemusíte hneď skončiť na IVF. Mna dokázali veľmi dobre po psychickej stránke namotivovat. Možno ti to pomôže
@ummimaryam a ako dlho pred ms sa ti to stalo? Lebo ja som prvýkrát ked bola tehotná, tak pár dni po styku som bola už veľmi unavená, aj vyše týždňa pred ms…
Ahojte, odvtedy co sa s priatelom snazime o dieta,mam stale cca od ovulacie asi tak tyzden-dva pred menzesom bolesti vajecnikov,podbruska,ako keby to mam dostat.Takisto som mala zavrate.Tento mesiac sme to robili kazdy den,aby sme nepremeskali plodne dni a vcera som dostala menzes.O 7 dni skor.Uzivam Gynex,myslite,ze mohol sposobit ten skorsi menzes?Neviem preco to nevyslo ani tento mesiac,ved clovek robil kazdy den a aj tak nic z toho☹️Neviem kde moze byt chyba.A preco mam vzdy pred menzesom priznaky,ako keby som bola tehotna.Nikdy som to nemavala.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.