Žienky,
stalo sa vám niektorej, že vám bolo trebárs jednorázovo zle ešte predtým ako vám tehotenský test ukázal dve čiary? Že ste mali ,,príznaky” už po oplodnení a vedeli ste, že ste tehotné, aj keď bolo ešte skoro na testovanie a neskôr sa vám to potvrdilo? Ďakujem krásne.
no zatial vobec, ale celkom by som bola rada, keby moje tehotenstvo prebiehalo tak bez komplikacii, ze ziadne ranne alebo celodenne nevolnosti :D
Áno mala
Som citlivé prsia 🙂) potom som si urobila test a o týždeň prišli nevoľnosti ..
ale ešte pred testom viem že som mala vyššiu teplotu o
Jeden stupeň 🙂
ja ! pri tretom tehotenstve.. tri dni po oplodnení - nikdy na to nezabudnem. cítila som to. ja to ale neviem opísať, ten pocit, vnutorny hlas...potom mi odrazu navreli prsia, čisté bomby 😀 kedže som už tehotná bola predtým, vedela som, že to popichávanie maternice je tiež jasný príznak. 4 dni pred ms som mala kolajničky. v den ms na teste rovnako silné obe čiarky 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ano, mna tak extremne boleli prsia ze som si ani test nemusela urobit. Moja mama si zapalila a hned sa jej dvihol zaludok a uz jej to bolo jasne.