Príznaky tehotenstva počas dojcenia

12. mar 2023

Mám 13m syna s manželom sa snažíme o druhé mali sme sex v deň ovu(výtok som mala). Mohla by som cítiť bolesť prsníkov aj napriek dojčeniu je to niako iné ako pri prvom dieťati?

babovka2321
12. mar 2023

Otehotnela som s druhym pocas dojcenia a prsia ma neboleli vobec az do konca tehotenstva (v predoslom tehotenstve boleli)

autor
12. mar 2023

@babovka2321 ani na začiatku? Ja teraz by som mala byt 11dpo a cítim takú nie že bolesť ale cítim prsníky také citlivejšie sú hlavne bradavky. Do ms mám 4dni tak bohvie či to nie je už aj pms. Uvidíme. Áno aj mňa pri prvom boleli prsia od začiatku kým sa nezväčšili potom už bol kľud.

petraj122456
12. mar 2023

Bolesť bradaviek bol môj prvy príznak v tenu s 2. dieťaťom.kojila som syna 2 ročného a .myslím, Že to bolo 11-12 DPO

autor
12. mar 2023

@petraj122456 boli ma trošku aj podbrusko taká tupá bolesť mierna tam je. Ale rozhodne to nie je ako pri synovi kedy ma v noci tak bolelo že som myslela že nože mi tam pichajú to bolo uhniezdovanie vtedy.
Boleli vás bradavky aj pri dojceni? Alebo teda bolo vám to neprijemne?

petraj122456
12. mar 2023

Zo začiatku nie, až v nejakom 10.tt to začalo byt neusnosne tak som syna odstavila… spravte si test sme už jemného ducha ukázalo

autor
12. mar 2023

@petraj122456 pôjdem zajtra kúpiť a uvidím či vydržím do utorka aby som spravila z ranného mocu.

autor
13. mar 2023

Neviem či to je vidno. Ms mám dostať 16 dnes by som mala byt 12dpo test robený z mocu kedy som 3h necikala ani nic nepila. Je to Toptest. Žiadne príznaky nemám včera trošku bolesť podbruska. Nie je tá čiarka slabá na 12dpo? Na živo je ružová.

petraj122456
13. mar 2023

Niektoré ženy majú takéhoto ducha aj par dni ako mali dostať menzes takze vaše čiarka je úplne vporiadku gratulujem

autor
13. mar 2023

@petraj122456 Dakujem. Nemôžem uveriť žeby sa to podarilo. Som zvedavá ako to bude pokracovat

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre