Príznaky tehotenstva pár mesiacov po pôrode.

petra2019
30. mar 2020

Ahojte, nerada zakladám tento druh diskusie, ale už mi to nedá. Sú tu mamičky, možno aj aktuálne, ktoré sú tehotné pár mesiacov po pôrode? Aké ste mali/máte príznaky? Ja som štyri mesiace po pôrode a mávam bolesti v podbrušku.. Jasné môže to byť aj zápal, ale s manželom si nedávame pozor takže to môže byť aj baby... 😁 Lenže do lekárne sa dostanem až v piatok. 🙃

pieksamaki
30. mar 2020

@petra2019
Jasne mozes byt....aj ked kojis... ja mam tiez tak deti po sebe...teda 5-6 mesiacov po porode.
A z detstva surodencov mam -su do 3 mesiacov po porode.to bolo aj tym ze tusim socialne balicky prideloval stat...ked su deti do roka🙂.
Priznaky urcite uz poznas....to citis....ale overis az testom.

petra2019
autor
30. mar 2020

@pieksamaki ja už ani neviem ci poznám príznaky..🤣 V prvom tehotenstve mi meškala menštruácia a boleli ma prsia a mala som občas tiež bolesti ako keby som mala dostať... Ale teraz ma prsia nebolia (to som čítala ze preto ze už kojím tak sa nemajú na čo pripravovať 🤷🏻‍♀️) no a menštruáciu som ešte ani nedostala takže mi mešká už rok.. 🤣🤣 Veď počkám do piatku a uvidím.. 🙃😁

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viki_izakova
1. apr 2020

@petra2019 ahoj moja ja som prave tehotná druhy krát, rodila som syna v septembri 2019 a teraz som tehotná 5 mesiacov. A priznaky som mala normalne ako skoro kazda bežná zena v tehotenstve. Zvracala som, ranna nevoľnosť a hlavne mi meskal menzes a to podla toho som uz vedela ze som ozaj tehotna, lebo mi z priateľom sme si tiez nedávali pozor po porode a tak to aj dopadlo teraz a som v 5 mesiaci tehotenstva

petra2019
autor
2. apr 2020

No u mňa je to len prechladnutie odspodu.. Robila som si test a bol negat. 😊😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre