Ahojte, nerada zakladám tento druh diskusie, ale už mi to nedá. Sú tu mamičky, možno aj aktuálne, ktoré sú tehotné pár mesiacov po pôrode? Aké ste mali/máte príznaky? Ja som štyri mesiace po pôrode a mávam bolesti v podbrušku.. Jasné môže to byť aj zápal, ale s manželom si nedávame pozor takže to môže byť aj baby... 😁 Lenže do lekárne sa dostanem až v piatok. 🙃
@pieksamaki ja už ani neviem ci poznám príznaky..🤣 V prvom tehotenstve mi meškala menštruácia a boleli ma prsia a mala som občas tiež bolesti ako keby som mala dostať... Ale teraz ma prsia nebolia (to som čítala ze preto ze už kojím tak sa nemajú na čo pripravovať 🤷🏻♀️) no a menštruáciu som ešte ani nedostala takže mi mešká už rok.. 🤣🤣 Veď počkám do piatku a uvidím.. 🙃😁
@petra2019 ahoj moja ja som prave tehotná druhy krát, rodila som syna v septembri 2019 a teraz som tehotná 5 mesiacov. A priznaky som mala normalne ako skoro kazda bežná zena v tehotenstve. Zvracala som, ranna nevoľnosť a hlavne mi meskal menzes a to podla toho som uz vedela ze som ozaj tehotna, lebo mi z priateľom sme si tiez nedávali pozor po porode a tak to aj dopadlo teraz a som v 5 mesiaci tehotenstva
No u mňa je to len prechladnutie odspodu.. Robila som si test a bol negat. 😊😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@petra2019
Jasne mozes byt....aj ked kojis... ja mam tiez tak deti po sebe...teda 5-6 mesiacov po porode.
A z detstva surodencov mam -su do 3 mesiacov po porode.to bolo aj tym ze tusim socialne balicky prideloval stat...ked su deti do roka🙂.
Priznaky urcite uz poznas....to citis....ale overis az testom.