Pekny vecer.
Zeny, pospominajte ake priznaky tehotenstva ste mali par dni este pred ms 😊 co ste mali inak ako bezne pred ms a spatne ste si po pozitivnom teste uvedomili, ze toto vam telo "naznacovalo" zrod noveho zivota 🙂
chodila som furt cikat.. myslela som si, ze mam zapal mocovych ciest 🤷♀️😊
Prve nic, druhe mega suche ruky, tretie ma boleli krize, myslela som, ze dostanem skor... Ale potom som sa skoro rozrevala v kuchyni v robote a dalsi den rano mi kamoska poslala fotku testu... Uz som vedela, ze mi nedojdu...
Pri prvom zduta... Brucho, ako v 4.mesiaci. Pri druhom nič.
Pri prvom som si myslela, ze mam zapal odspodu, mocove cesty alebo oboje, take tlaky cudne a ked som dlhsie sedela a vstala, tak ma pichalo do vajecnikov. Pri druhom som si nevsimla totalne nic tohto druhu, iba neskor som sa cudovala, ze co mam zrazu tak malo mlieka - kojila som este prve dieta. A spravim test a kolajnice 😅. No a pri tretom som zase mala tie pocity s mocakom. Nazvracala som ani pri jednom tehotenstve, ani raz. Napinalo ma, tazko na zaludok mi bolo, ckala som, grgala, naduvalo ma a neskor zaha ako cert. Ale zvracanie nebolo. Tak som aj pekne pribrala 🤣
boleli ma prsia aj s bradavkami, na dotyk. Bolest pŕs som pocitovala bezne ako pms, ale tie bradavky to bolo nove.
Ako prvé som si všimla ružový výtok, potom neskôr všetko ostatne, citlivé prsia, zdutá som bola neskutočne :D
Ja sa tiež pridávam do klubu, čo mali bolestivé prsia ale že neskutočne a najmä bradavky ma tak zvláštne šteklili/svrbeli 🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
naduvanie ale neskutocne 🙂 a ked sa to zopakovalo tretikrat tak som si bola 1000% ista, ze sa opat podarilo (2x zial neskoncilo dobre) ale aspon som to proste vedela