Ahojte bambulky, chcem sa opýtať na váš názor predtým ako pôjdem S tym ku gynekológovi.
Mešká mi už týždeň menštruacia,bolia ma kríže,často chodím na toaletu,mám ranajšie nevolnosti ale aj počas celeho dňa a hlavne večer (ešte som ale nevracala len ma tak napína) včera večer ma strašne pichalo v podbrusku, 2 tyzdne ma palila zaha zo vsetkeho čo som vypila. Testy oba negativne . Ďakujem vam vopred za radu 🙂 prajem pekny den
@evittam pekne sa pýtam , zabudla som to tam dopísať
@kvietinka12 Normálne ti odpovedám. Ak su testy negatívne nie si tehotna.
Urob si este jeden test a pockaj do konca tyzdna, ak nedostaneš, chod k lekárovi
Nie si tehotna
Mozes aj nemusis.. ja som otehotnela den pred MS ta uz neprisla ale 18dni negativne testy..a napriek tomu som vedela ze som v tom.. meraj si BT ak sa drzi vyssie okolo 37° viac dni po sebe a nepada tak si.. a vydrz s testami.. ja som ich robila 300 a som si povedalla ze kaslem nato , malasom termin u gyn tri tyzdne po vynechanej MS a tri dni pred tym ze idem si urobit posledny nech viem 100% jej povedat ze niesom a vysiel pozitivny napodiv ale slabo.. a dneska lezi vedla mna maly chrust😊
@kvietinka12 na zachytenie vajicka potrebujes 10dni ked ti tyzden meska a mas priznaky mozes byt tehotna i ked este test je negativny.pockaj par dni a zopakuj si test
@shilla23 ďakujem za tvoju odpoveď ;)
@ildiko36 ďakujem 🙂
@kvietinka12 ja byť tebou tiež ešte počkám a urobím test za cca 5dní bude to presnejšie a až potom choď na gyn...
@kvietinka12 tiez uz ma prepadali depky ze ci nemam cystu lebo mne nemeskavali .. a tiez ma tu presviedcali ze niesom ked negativne testy.. ja uz som raz predtym tehotna bola tak som niekde vnutri vedela ze som.. a hlavne presne som vedela kedy sme ho splodili lebo nam "uslo" len dva krat v ten mesiac 😁 no a potom mal posunuty termin aj maly podla sona.. najlepsie urobis ak budes trpezliva
@kvietinka12 nemas začo😊
@shilla23 ide o to že my sa snažíme s priatelom.o bábätko 🙂
@kvietinka12 ked ti mam poradit tak nepozeraj na ovulaciu ..sexujte aj ked mas neplodne dni .. ja som mala neplodne dni v ten mesiac som uz mala ovulaciu a vtedy sme nesexovali naplno ..doktorka to vyavetlila nejakou dvojitou ovulaciou.. my sme tiez chceli babatko ale ja som sa bala po potrate uz byt tehotna .. no priatel sa nebal tak mu "uslo"😁
@shilla23 tak to super 🙂 prajem vela zdravicka drobcovi a aj celej rodinke 🙂
@kvietinka12 daj vediet ako si dopadla😊🙏drzim palec
@kvietinka12 neries to vobec, kedy mas a nemas ovulaciu, to len zvysuje sancu, to neznamena ze inak sa neda otehotniet 🙂 Ja som to nikdy neratala..
Ja mám to isté menzes mi mešká 7 deň a test negatívny :( a to som mala posledný pol rok ako tak pravidelný menzes tak som sa tešila . Už nedúfam ale skúsim ešte jeden test o pár dní . keďže som v zahraničí tak nemám jednoduché sa dostať na gyndu. :(
Ja už niekedy nechápem. Buď sa tu nájdu ženy, ktoré sú nedočkavé a ešte pred menštruáciou si robia testy a potom odfotené ich chcú od iných "vyhodnocovať" či tam je niečo vidieť, alebo sú žienky, ktorým to aj týždeň mešká a namiesto toho, aby si urobili test, popisujú príznaky a máme hádať, či sú alebo nie sú tehotné
🤔
@miruslb ak by ste dobre čítali tak som napisala že som si robila dva a vyšli negatívne
@shilla23 ak by ti to nevadilo 🙂 dala by si mi ak máš fb na teba ? 🙂 by som ti tam sa ozvala lebo tu niektoré ženy su tak negatívne ako ten moj tehotensky test ..
@kvietinka12 mam iba messenger tak daj meno a napisem ti aby si ma nasla
@emein som natom podobne 🙂 tak držím teda palce 🙂
@shilla23 nasla si si ma ? 🙂
@kvietinka12 anooo
0aasi psychika robi svoje a preto si nahovaras tehotenske priznaky. Keby ti len tyzdeb meska a 2tyzdne zaha to by si este nemala ani dost hxh a hormonov aby sa ti prejavovali zmeny
@nikusiak9 ja sa pýtam žien ktore to mali podobne a len sa informujem a nepytam sa na moju psychiku, takže vam prajem pekný deň
@kvietinka12 vsak podobne to mali aj tie co mali negativny vysledok. Ja som si tiez kopeckrat za x.mesiacov nahovarala vsetko mozne ako priznak a k3d som boal tehotna nebol ziaden.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kvietinka12 Myslis ze sme veštice? Kup si tehotensky test.