Ahojte baby, prosím vás o radu. 18.8 som mala dostat menštruáciu ale doteraz este nic ( je zatial tomu tri dni) čo by zvlastne ani nebolo ale take stavy co mam. 14.8 sa do mna priatel spravil a aj den po tom. Ale celkovo nechraneny sex mame uz pol roka. Uz minuly mesiac som mala slaby menzes ale velmi velmi bolestivy. Tento mesiac som stale unavena, byva mi na zvracanie az ma napne, mam bolesti v podbrusku, vychadzanu mam celu tvar aj prsia ma moc bolia a tocenie hlavy mam viackrat sa den. A stale stale jem ale strieda sa to s nechutenstvom, bolesti krizov.... Par dni som mala taky zltkasty vytok riedky. Robila som si dva testy a negativne. K doktorvi idem az o dva tyzdne takze skuste mi aspon takto poradit alebo povedat svoj nazor. Dakujem
Ak si mala mať 18.8. menzes a pred 4 dnami sa do teba urobil asi ťažko budeš mať už príznaky to za prvé ;)
a za druhé -kedy si mala ovuláciu vieš? pretože oplodnenie vajíčka trvá 7-10 dní, potom vajíčko až keĎ sa v maternici usadí začne produkovať hormón ktorý zachýtí test a tak nastupujú príznaky. Čiže to čo opisuješ je buď iba vsugerované( áno stáva sa to mnohým ženám aj keď si to neuvedomujú alebo nechcú pripustiť) alebo ti je úplne niečo iné. To čo opisuješ ja mám zrazu od ovulácie to som predtým nikdy nemala. A ovulácia býva skôr na začiatku-v stede cyklu až. Nehovoriac o luteálnej fáze (doba medzi ovuláciou a menzesom by mala mať aspoň tých 10 dní aby sa vajíčko stihlo usadiť a nevyplavilo sa krvou s menzesom. Samozrejme existujú výminky kedy ženy majú ovuáciu neskoro aj tak otehotneli ale každopádne na príznaky je neskutočne skoro nie sú reálne ;)
teoreticky ked uz polroka mate nechraneny sex...mozno to uslo aj skor :D ja som takto otehotnela ale 5 dni po menstruacii este som pozerala chytru appku ktora hlasila velmi nizka sanca otehotniet a bum...o babo som ale bohuzial prisla v 6 tyzdni :/
No jedine ešte že si otehotnela minulý cyklus to by aj príznaky mohli byť ale zas testy aj tie citlivé by to už ukázali
To ti nevychádza, neviem aká je šanca, že by si mohla otehotnieť štyri dni pred ms. Keby si otehotnela už minulý cyklus tak testy by to už museli ukázať, boli nejaké prípady kedy neukázalo ale veľmi málinko
Dôležité je, či si mala nechránený sex cez ovuláciu, tá mohla byť aj neskôr ako na 14ty deň cyklu. Niektoré ženy vraj majú príznaky veľmi skoro. Takže teoreticky možné to je, ale nepomôže ti nič iné, len čakať a napríklad o týždeň test zopakovať, ak menzes nepríde.
@thoughtfulweirdo no dnes uz som si myslela ze dostanem a zas nic silne krce a preslo to strasne mi je teraz zle od záudku a mam zlty vytok a je ho dost tak neviem :/
@dian1297 Tie príznaky môžu byť z čohokoľvek, nemusí to byť len tehotenstvo. Ale ja som si tento mesiac našla pozitívny test a mala som od 9DPO menštruačné kŕče, to nikdy pred MS nemávam, tak som už tušila a potvrdilo sa mi to. Neviem, či sa o bábo snažíte, ale radšej si ešte nerob nádeje, nech nie si potom sklamaná. Zopakuj test po 3 dňoch, z príznakov to môže byť buď-alebo.
@dian1297 ahoj, tak ako si dopadla....si tehu?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tak keď ste mali styk 14.8 a 18 si mala dostať menštruáciu tak nemôžeš byt tehotná určite a keď si tak ešte je to vajíčko len na ceste do maternice a ďalšia vec 4 dni pred mrchou otehotnieť ? No nehovorím nič každá sme iná ale určite ešte tehotná nejsi ja som zistila že som tehotná až keď mi 2 dni meškala ms aj to som si hovorila že načo robiť test možno to je skoro len sme sa dlho snažili a bola som nedočkava 🙂