Ahojte. Asi sa vas to pyta kazdy den tisic bab. Nemozem byt tehotna? 28.juna sme mali s partnerom nechraneny pohlavny styk, podla mojho kalendarika plodne dni. O par dni ma zacali boliet silno prsia, bez podprsenky ani na krok, teraz som odcestovana na dovolenke, moje bolesti sa stupnuju, plus bolesti v podbrusku, co mozem pripisovat aj predmenstruacnemu symptomu. Ale citim sa unavena, malatna, niekedy sa mi len tak zatoci hlava, z nicoho nic sa mi znizi tlak,dnes som v klude lezala a v pravom boku v podbrusku prisla nahla bolest, musela som sa schulit do klbka, bola to silna bolest, ktoru som citila par sekund. Velmi by som si babatko zelala, mozno si namyslam. Mrcha ma prist kazdym dnom, tak som zvedava. Ale vravi sa, ze uhniezdenie vajicka trva 5-10 dni, som v tom rozmedzi. Mohla som to citit? Alebo ide len o prechladenie alebo bliziacu mrchu?
@zuzka1090 ja som mala rovnaké príznaky takže určite môžeš byť tehotná je to pravdepodobne tiež som si myslela ze idú krámy najskôr ale prebiehalo to takmer identicky
@teressa30 dakujem za odpoved. A okrem toho ma boli sija, krize, trosku odpor k jedlu pocitujem, pricom pred menstruaciou by som zjedla tony sladkeho... ale teraz nebyvam hladna, zrazu po par hodinach pride riadny naval hladu, tzv.vlci hlad, ked sa nenajem, mam pocity na zvracanie. Ked sa najem, prejde to... neviem. Sla by som kupit, ale tu kde sme som lekaren bohuzial nevidela, v susednom meste ano. Ale tak, nevyuzila som to. Mozno sa nastvem a zbehnem zajtra.
@pralinka99 bodajby si mala pravdu. Ze ja tu ten test nemam... ☹ ale hadam, co ma byt, pride. Len to riesim skoro, som fajciarka, na dovolenke pri mori, aby som vedela, coho sa vyvarovat.
@zuzka1090 ja som tiež fajčila a aj som si vypila keď som ešte nevedela ze som tehotná stále som si myslela ze idú krámy
Tak no čo môžeš robiť? Jedine počkať či príde ms alebo nie
hej ,vyzerá to na tehotenstvo...
@danajahotkova jedine počkať,ale viete si predstaviť asi, ake to čakanie je 🙂
@deti95060810 myslite? Viem, ze sa takto prejavuje aj PMS, prechladnutie, kadeco. Ale keby to chcelo byt tehotenstvo. 🙂
Chod si kúpiť test
Na 50% ano, na 50% nie. Čo mysliš že tu ženske mozgy funguju ako indikatory hcg hormonu ? 😂
nesleduj sa tolko a užívaj si dovolenku,musíš len počkať a potom test
@dominika_sk nie. Slušne sa pytam na nazor žien, ktore už tehotne boli. Fajčim, som na dovolenke, tak si občas aj vypijem. To je všetko. Chcem vedieť, ake to pre ženy bolo.
Dnes je 10.7....prešlo iba 12 dní od nechráneneho styku ... mne to na príznaky tehotenstva príde veľmi krátka doba , ale tak každé telo reaguje inak
@bodka13 tak viete, prave preto, ze neviem ako to byva u inych, som sa chcela informovat. 🙂 mam 27 a po dietati velmi tuzim. S priatelom mavame nechraneny sex vzdy, nepouzivame ochranu, ale 28.ho uslo. Preto som uviedla tento datum. Ale mozno je tu moznost, ze si namyslam, ta byva asi najcastejsia.
Zistila som, ze lekaren tu nie je. Pytala som sa miestnych. Ze az o par km v dalsom meste, drahy odmieta so mnou ist. Tak vydrzat, pockat a uvidi sa...
no s tým alkoholom to bolo aj u mňa veselé... vo februári som ani len nedúfala, že nám to mohlo vyjsť a tak sme mali na konci februára také stretko s mužovým bratrancom a poriadne sme to roztočili, bolo mi príšerne zle ešte tri dni po tom, ale pripisovala som to tomu alkoholu a že som bola unavená a tak... po troch dňoch mi to nedalo tak som si urobila test a boli tam dve čiarky (presne týžden pred vynechaním MS) ... skoro som odpadla, lebo som to zrovna ten mesiac vôbec nečakala... a tou žúrkou sa aj začalo moje vracanie až do 12tt :D
@zuzka1090 este nic nieje stratene .. ja meskam 12dni a doktorka mi dala termin az 26 keby nahodou to bolo tehotenstvo a popritom mi pred tromi dnami vyssiel negativny test ten najcitlivejsi digitalny.. bohvie mozno zhoda nahod a len hormony rozhadzane alebo co.. prsia mam naliate bolia ma 5dni som chodila nafucana ako keby som mala zajtra rodit a inak uz nic..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj 🙂 nooo, to je práve to, že to môže byť aj tehu aj blížiaca sa mrcha... o to viac si to všímaš, keď túžiš po bábätku... ja som už mala takéto príznaky niekoľkokrát a vždy prišla mrcha :D takže sa to naozaj nedá povedať, v každom prípade ti to veľmi prajem... ale ja už na "príznaky" neverím, kým neuvidím dve II :D ale test by ti už mohol ukázať či si tehu, tak ak si máš kde kúpiť, skús 🙂