Ahojte. Chcela by sa sa opýtať ohľadom tehotenstva. 30.8. sme s manželom spolu spali asi po 4-5dnoch sa mi naliali prsia lenže som mala dostať menzes 10.9. a on prišiel 6.9. ale úplne slabý a trval iba 3dni, nikdy som nedostala skôr ani neskôr vždy som mala presne každých 28dni a trval 7dni. Stále mi je divne prsia mám naliate, začína mi byt zle (zatiaľ nezvraciam), citlivá som na pachy a boli má v podbrušku ale test je negatívny môžem byt aj tak tehotná? Má tu niekto stakym niečim skúsenosti ? Mám sa už tešiť alebo nie? Ďakujem 😊
@bambulienka25 poznám robila som si už len ukazuje negatívny ale príznaky tam sú.... už mám 2deti ale ani pri jednom som sa tak necítila. Chcela som len poradiť že či to niekto zažil alebo nie....
@miska2519 aká citlivosť testu bola? Možno si mala menej citlivý a preto ešte neukazuje pozitívny test. Počkaj týždeň a skús znovu testovat. Najlepšie kúpit test citlivejší, kde stačí menej hcg.
Ahojte. Chcela by som sa opytat ci niektora z vas mala nieco podobne. Mam 10rocneho syna a druhe dieta nie a nie prísť. Po 10rokoch mi teraz meska. Dnes mam 4 den viem ze je skoro na test no nedalo mi to a jasne ze test vysiel negativne ale to potesenie je neopisatelne ze by to mohlo po 10 r. Vyjst.... no pred 5 dňami som rano mala take zavraty ze konec od pol7 rana do 2 som sa nevedela postavit z postele co sa mi tak motala hlava.... Dalsi den som bola hrozne unavena... Posledne 3dni mi je tak cudne od zaludka, miestami pocit na zvracanie.... Mozno vam to pride hlupe a ospravedlnujem sa ale ja taketo stavy nepoznam... Pri prvom tehotenstve som urobila test a hned krasne 2 ciarky teraz nic a take stavy.... Aky mate nazor myslite zeby po 10r. Nam to konecne vyslo.... Zmenili sme obaja pracu, zmenili byvanie mame teraz uplne klud.... Poslednu menst. Som mala 18.8..... Dakujem za kazdu odpoved.
@antonia0103 ahoj, si tehu? držím palce........
Dobrý deň Chcela by som s niečím poradiť príznaky na tehotenstvo mám pálenie záhy strašne žalúdok ma bolí na zvracanie mi je ale nezvracam bolí ma v podbrušku asi už týždeň bolia ma aj prsia ale nie veľmi občas sa mi krutý hlava robila som si test ale bol negatívny môže sa stať že hneď neukáže 2// čiarky objednala som sa aj na gyndu ale zobere má až o dva týždne mal niekto takéto skúsenosti ďakujem . 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.