Ahojte baby,
chcem sa spýtať, keď som mala 20.-25.09. menštruáciu a 27.09. som mala nechránený pohlavný styk bez toho aby sa partner do mňa spravil (ja viem, že je vysoká šanca, aj keď sa nespraví), ale je možné, aby som mala necelé dva týždne po danom styku príznaky tehotenstva? (boľavé prsia, bolesť v oblasti krížov, akné, úzkosť, precitlivelosť) .. ja už som raz tehotná bola, ale som žiaľ na konci 3tieho mesiaca potratila, preto mi tieto príznaky prídu podobné tým, keď som bola prvýkrát tehotná ... už som objednaná aj ku gynekologičke ale termín mám až o týždeň a chcem sa s vami poradiť, ďakujem 🙂
@pet888 robila som si a vyšiel negatívny, ale čo som čítala tak test väčšinou vyjde pozitívny až po meškajúcej menštruacii
@lenuska150 možné to je ale to by si musela mať ovulaciu v čase styku. Zopakuj test po pár dňoch
@danielad9 práveže by som mala mať už pár dní po ovulácií, keď som to počítala
@lenuska150 a kedy máš mať ďalšiu menštruáciu?
@danielad9 ja mávam pravidelný cyklus takže ďalšia menštruácia by ma mala čakať 17.-19.10
@lenuska150 to čo popisujes sú u väčšiny žien bežné príznaky PMS.
@glade22 áno viem, len u mňa to nebýva bežné a naozaj som takéto stavy mala naposledy, keď som bola tehotná, len vtedy som ich mala okolo 5. týždňa tehotenstva, preto ma zaujíma, že či niektorá z vás mala skúsenosť s tým, žeby pociťovala príznaky už v 2. týždni a či to je vôbec možné
Podla mna mas PMS a psychika pracuje, lebo sa bojis. Po 14 dnoch od styku by test uz vacsinou ukazal aspon slabu ciarku.
@lenuska150 myslim si ze na test je este priskoro. ale moze byt mozno ze ti len ovulka naskakuje a preto to. ja to tak niekedy mavam tiez.
@lenuska150 tak ak by si mala tehotenské príznaky, musela by si mať pozitívny už aj tehotenský hormón. Hcg je negatívne=príznaky nebudú z tehotenstva.
Ale môžeš skúsiť otestovať ešte v deň meskajucej menštruácie.
@diewcatqoo partner mi hovorí to isté, že mám traumu ešte po prvom potrate a psychika mi robí svoje, každopádne ďakujem za rady a názory a uvidím čo mi teda povie gynekologička😊
@lenuska150 Ak si mala menzes 20.9., tak je miziva sanca, aby si 27.9. mala uz par dni po ovulacii.
ak neprebehol plnohodnotny sex, je miziva sanca, ze by si bola tehotna z prerusovanej suloze
@lenuska150 skor ovulacia?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je to mozne. Urob si test a hned budes vediet na com si.