Ahojte, poslednu ms som mala 18.2. odvtedy nic, nejako som to ani zo zaciatku neriesila lebo v poslednej dobe nemam pravidelny cyklus. Posledne tri tyzdne mam zaludocne problemy, najskor som si myslela ze je to zo stravy ktoru mame v praci, zacala som si varit doma a nosit do prace ale je to to iste, nech zjem hocico, ci len nejaku napolitanku, rohlik, vypijem kavu normalny obed vzdy mi zacne krutit v crevach a prezenie ma a takisto mavam posledne dni taku zaludocnu nervozitu. Vcera, pred tyzdnom a este tyzden predtym som si robila tehotenske testy, vsetky tri negativne, su to testy znacky pepino a potom dr.max. Byvaju tehotenske priznaky aj taketo? Viem ze musim ist k dr, aj pojdem. Viem ze testy mozu byt negativne a aj napriek tomu mozem byt tehotna... poprosim vas nehejtujte ma ze tolko cakam s navstevou doktora....
Ak máš problémy so žalúdkom už 3 týždne a bol by to príznak tehotenstva,tak by si bola už minimálne v 7 týždni tehotenstva a neexistuje že by si v krvi mala tak málo HCG že by to test nezachytil. Test dokáže zachytiť tehotenstvo od 4 tyzdna, tj keď si ho aj robila pred týždňom, musel by byť pozitívny. Najskôr máš žalúdočné problémy z niečoho iného ako z tehotenstva.
Ahoj, ja mám presne také isté žalúdočné bolesti. Menzes mi síce mešká ešte len piaty deň, ale chystám sa dnes otestovať nech viem na čom som. Ak nebudem tehotná tak to začnem riešiť s obvodakom.
@rachel36a
@barju
@andy37 este som zabudla napisat ze mam aj bolesti v podbrusku ako ked mam dostat, ale ok beriem vas nazor, a dakujem za odpoved. ja si tiez myslim ze tehotna niesom kedze testy su negativne, alebo ci si mam kupit lepsi test, neviem, nevyznam sa v nich, len vzdy tam ta myslienka aj ked len malinka ale je
no tehotná podľa mna nie si. myslím si, že máš nejake tráviace ťažkosti, ale ak ti vynechala tak dlho menštruácia tak rozhodne chod za gynekológom a ten ti objasní, čo moze byt dôvodom.
No byt tebou zajdem aj k zenskemu aj na gastro. Asi najidealnejsia kombinacia.
A si si ista,ze si testovala spravne ? Mavas taketo nepravidelne ms kedy vynecha aj viac mesiacov po sebe ?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Testy nemozu byt negativne ak si tehotna...zistuju hcg ktore v tehu rapidne rastie