Ahojte baby, chcem sa s Vami poradiť, s partnerom sme mali pohlavný styk (nechránený) tesne pred ovu viac dni.. par dni po ovu mu prišlo zle (čo asi nemôže byt od toho) .. no začala som mávať mliecno biely vodnaty vytok a len čisto vodnaty a na dnes ráno som spozorovala aj menšie spinenie a bolesť v pravej strane podbruska. Prsia má ako keby pália (alebo bolia ani neviem) a na beadavkach mam celkom veľkú citovosť .. menzes ešte mat nemám, máte niektorá skúsenosť čo by to mohlo byt?
@katyk22 ja tam vidím slabo druhu čiarku. Gratulujem !
@kikinka123456 veru praveze aj ja 🤣 len mi to nevychadza vobec pretoze som mala ms 15.8. A teraz ju mam mat az 14.9. Takze som si robila test skoro 10dni pred ocakavanou ms 🙈 babu by sme sa velmi potesili len sa strachujem ci to nieje nejaky problem a nie tehu :/ pripadne dalsi strasia ze by tam boli dvojicky 🤦♀️🤣
@katyk22 každopádne, si myslím že je gam isto čiarka a si tehu. Možno máš len viac hcCG .. 😊🙏🏻 Aké si mala príznaky ? Mna ešte strašne prepadne hlad stále až má hlava boli kým si niečo nedám skoro každú hodinu
@kikinka123456 och bodaj by 😍 dakujem 😊 tym ze ja uz jedno dieta mam tak som to tak trocha tusila pretoze mam posledne dni strasne citlive prsia na dotyk, take plne akoby pichali 🙂 a taky slaby naznak ms krcov ale nic bolestive 🙂 len to registrujem ze ma nieco dolu v bruchu akoby taha 🙂 inak nemam nic iba som sa pristihla ako jem slane oriesky, na to som si dala sladky pelendrek a makovku a ma to som sa rozhidla ze si dam parizak 🙈🤣 inak nic toto bolo take chvilkove poblaznenie chuti :D a este zachod, cez noc chodim aj 3x curat co ja som nezvykla vobec 🙂
@katyk22 mne sa to stáva skôr počas dňa. A je mi zle aj keď hodinu si niečo nedám na jedenie tak mi točí hlavu a žalúdok mám prevrátený.. tak som zvedavá veľmi ako dopadnem
@kikinka123456 drzim palce 😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Môže to byť tehotenstvo aj príznaky že príde menzes.
Jedine počkaj, či bude meškať a urob test
Momentálne to môže byť oboje aj hocičo iné