Ahojte, keďže priateľ chodí pracovať do zahraničia a chodí každé 2 mesiace domov tak sme mali nechránený styk minulý mesiac deň po menštruácií naposledy 13 februára. Máme 11 mesačnú dcérku, kojím a tento mesiac mi mala dosť pred 3 dňami. V pondelok si chcem kúpiť pre istotu test ale žiadne príznaky zatiaľ nemám od kedy kojím mi max 2 dni meškali. Myslíte že mimo ovulacie sa dá otehotniet? Mali sme nechránený styk ale nič nezostalo vo mne. Ako ste to mali vy počas kojenia ak ste otehotneli náhodou? Ďakujem za odpoveď.
@svetlana16 no cca vždy viem kedy mám ovulaciu. No nič nešlo dnu, takže som nešla sa ani umyť ani nič potom. Takže dúfam, že bude len meškať 😏😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nemusí to byť hneď tehu. Stačí že telo zažilo "šok" dlho ste nemali sex, choroba, zmena pocasia, narocnejsie dni, nespavosť.. Všetko sa môže na cykle "podpísať" ... 🙂 neviem aky mate cyklus, ci viete presne kedy mate ovulaciu.. Ak dokonale ovladate na svojom tele kedy mate ovulaciu a plodne dni tak by ste nemali byt tehotna, a ak viete, že nič "nevošlo" dnu tak tiež nie.(pokiaľ to nemyslíte tak, že ste hneď isli na wc, to vtedy je nemožné spermie niektoré ostanú dnu, iné sa vyplavia, iné až neskôr prežívajú cca 72hod.).. Vždy však môžu byť aj kvapôčky lásky...milion veci sa môže stať a nemusí... 🙂😉 No ak ovladate svoj cyklus dokonale, tak to že mešká nemusí vôbec nič znamenať 🙂 (dojčenie nema ziaden vplyv)