Ahoj žienky, mam trocha času, tak tu píšem. Snažíme sa o bábätko, jedno už máme, tak sa sledujem a čakám co bude.
Ale k veci. Mam 6 dni do menzesu. Mozno si to nahováram a možno je to zo stesu(praca), picha ma trocha v prsiach a mávam palenie zahy(zaha ma palila len v tehotenstve inak nikdy). Bolesti v podbrušku mam tiež. Je tu nejaká snažilka ktorá by si vymenila skúsenosti? Test budem robiť asi az zajtra
moze byt, budem drzat palce ale test teraz asi nebude mat zmysel ked je este 6 dni do ms 🙂
Áno, viem ze je este skoro. Uvidíme, každopádne by som sa tešila
ako mohlo sa zadarit a mozu to byt aj predmenstruacne syndromi ako tazko povedat. sprav si test a budes - me vidiet
Moze byt moja kamaratka mala ako jediny priznak na zaciatku to, ze ju palila zaha, uvidis ci pride ms 🙂 Drzim palce ;)
@jannet07 pri prvom som tusila ze som tehu. Bolesti v prsiach ani nic podobne som nemala. Castejsie som chodila cikat a co mi potvrdilo ze som naozaj tehotna bolo ze mi cokolada z automatu ktoru som pila denne chutila za zelezom to bolo 5 dni do ms. Na druhy den som isla na 2 dnove skolenie kde sme mali naplanovanu aj degustaciu vina ktorej som sa snazila vyhnut. Dala som si glg svojho oblubeneho vina a nechutilo mi vobec. Ked som prisla domov kupila som si test. Testovala som rano a kolajnice ako hrom mala som den do ms ktoru som mavala pravidelnu ako hodinky. Pri druhom tehu som uz nemala ani ten pocit ze som tehu 7 dni pred MS som zacala krvacat trvalo to 2 dni. Rozplakala som sa ze uz nebudeme mat druhe dieta. Mala prist ms a akosi nechodila na druhy den som kupila test a hnet testovala vysiel pozitivne. Skus pocakt aspon den dva do ocakavanej ms a sprav test. Takto skoro si vacsinou zeny priznaky len nahovaraju.
Test urob 2-3 dni pred kramami . Každá sme iná , ja som to vedela vzhľadom k prsiam, ich tvaru , a citlivosti . Plus nevoľnosť na žalúdku , nieže nejak extra ale ... take neustále grganie 😃😀 v takom čase som nemal žiadne príznaky . Príznaky som začala mat až 2-3 dni pred menštruáciou . Kde v ten deň , mi vyšla aj slabá čiarka .
@jannet07
@jannet07 a nie je ti divne, ze najprv priznaky, potom uhniezdovanie? 🤔😳
@jannet07 priznaky su az po uhniezdeni, ked zacne stupat HCG
@veronikaszabova a co ti ja viem? Nie som Dr., len sestrička 🙈ale citim ze sa niečo deje😉
@catherinah áno, áno, ale ako písem vyššie, palenie zahy som mala len v období prvej tehotnosti 😉a je to vplyvom progesteronu😉. Mozno je to náhoda 😀
@jannet07 lebo "priznaky" su zo zvysenej hladiny HCG
@veronikaszabova mna kazdopadne palila zaha ca 5dni po ovulacii.,ked.ie aj skôr, plus prsia(mierne pichanie a podbrusko). Uvidím😁ludsky organizmus je nevyspytateľný 😀
Joj, žienky, sak kľud 😀myslím, že sa neoplatilo nič písať sem🙈😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test mi vysiel 10 dni po sexe, a tiez som podla prs vedela , ze sa podarilo. A brucho bolelo ako pred menzesom.