Ahojte baby...
Potrebovala by som nejake nazory...Ms mavam nepravidelnu, vacsinou so 40-50 dnovym odstupom, naposledy som mala 1.1. Pred cca tyzdnom aj pol, mi to nedalo, dlho nechodila a k tomu ma pichalo v podbrusku a na lavej strane pri nejakom pohybe, bud ked som si sadla, otocila sa a tak, plus som mala strasne citlive bradavky, som sa ich nemohla ani dotknut, jedno rano ma neskutocne akoby palili prsia. Nedalo mi to a kupila som test z obchodaku, v tom strese som az doma vsimla,ze je 20tkovy. Nevadi, pred tyzdnom ( v sobotu) som spravila a vysiel mi duch, viditelny na svetle. No po asi 3-4 dnoch, tie bolesti presli, co mi teraz zostalo su len citlive bradavky, ale to tiez uz nie az tak. V piatok som premyslala, ze kupim este jeden test, ze spravim zase v sobotu, no rano prisla ms...Pred nou, v piatok, ked som si v noci lahla do postele, strasne ma natahovalo, som myslela, ze uz uz sa povraciam...:-/
Baby, prosim Vas, co si mam o tom mysliet? Mohla by som byt tehu, aj ked prisli moje dni? Alebo, co bol ten duch? Dakujem za rady...Sla by som aj k lekarovi, no som v zahranici...:-/
mozes byt tehu aj ked si teraz mala ms...moze byt aj to ze si bola tehu, ale telo z nejakeho dovodu embrijko vylucilo, stava sa to vraj casto, telo a priroda vedia co robia, ked nieco nie je od zaciatku v poriadku tak sa to prirodzene vyluci pocas ms a vacsina zien o tom ani nevie...a moze byt ze ten duch bol nejaky omyl, a nie si ani si nebola tehu...ak ti priznaky stale pretrvavaju skus si este neskor urobit test alebo zajdi k lekarovi...aj v zahranici urcite nejaki su...
mozes aj nemusis....skus po ms este jeden test....
a duch - ja som na testoch za tu dobu, co sme sa snazili o malicku videla hocico 😀 mohol to byt aj priesvitajuci kanalik...skoda, ze si nedala foto toho testu....
chcela som dat aj foto, len nejako sa mi to nechce nahrat...
Dakujem baby, sak ked skoncia, spravit este test 😉
Takze to moze, aj nemusi byt, mohlo, aj nemuselo...uffffff, na nervy z toho 😀
nemusel to byt ani vtedy duch, mohol to byt kanalik.
Vela tehotenstiev odide spolu s menzesom.
@nv111 kym ti to nepotvrdi dr podla ultrazvuku a testu z krvi tak veru je to tak...mohlo aj nemohlo 🙂 Snad si necakala ze tu ti niekto povie na 100% ze ano si alebo nie nie si tehotna 🙂...
dorotka, nie nie, necakala, ze povie 😀
Ja len, ci niektore nemaju podobny zazitok 😉
@nv111 ak aj maju nemusi to byt aj tvoj pripad 🙂 ... ozaj to mohlo a moze byt aj tehu aj nic...zalezi na tom ako to bude pokracovat 🙂...ak chces byt tehu tak drzim palce nech sa to podarilo 🙂
ahojte 🙂 Ja mám tiež veľmi podobný problém. Menštruáciu mám pravidelnú, no cyklus.., chodi ako švícarske hodinky.. možno tak 2 krát sa mi stalo,že sa deň "opozdila". Lenže moj problém je ten,že v deň keď mala prísť tak sa nedostavila. 8 dní meškala.. urobila som ti tehu test a vyšiel negatívny, na druhý deň ráno sa už dostavila,ale bola o dosť slabšia a aj kratšie trvala ( mávam ju 7 dní) dostala som ju v utorok ráno a mala odísť až v pondelok .. lenže už včera ako keby ani nebola. Príznaky na tehu by som aj mohla mať ak si to len nenamýšlam ☹ .. v našej rodine starkina mama mala ms počas tehu, ani o ňom nevedela.. starká pri mojeje mamine, aj mamina pri mne a sestre mala ms.. a taktiež aj jej sestra. Rozmýšlam na ďalším testom len sa bojím,že sa zas budem trápiť keď tam bude len jedna čiarka ☹ na gyndu by som aj išla len odchádzam od mojho terajšieho, lebo nieje dobrý a aj iné sa na neho sťažujú a ten nový ma bohvie na kedy objedná 😖 Aký mate názor na to ? už som zúfala..
pisem moju skusenost , je zo starsieho obdobia, dcera ma 30.
vtedy neboli sona ani ine sposoby / testy/ ako zistit graviditu
neuzivala som HAK , jedno dieta som mala a tak som sa dalsiemu nebranila
dostala som menzes trval kratsie -3dni- a ziadne ine priznaky neboli
ale ja som predsa len sla k dr . a ten ma manualne vysetril , dostala som tehotensku knizku , bola so vo 4. mes.
predosle3 mes. menzes ako hodinky
za cele tehunsom pribrala len 6kg dcera mala2,77 47 cm
vsetko ok , teraz ma 2 krasne deticky a je najvyssia a najpevnejsia z 3 mojich deti
drzim palce priroda je nevyspytatelna 🙂
@nv111 ked si mala normalny silny menzes tak ako vzdy, tak s najvasou pravdepodobnostou tehotna nie si. Velke percento zacinajucich tehotenstiev konci menzesom, kebyze clovek netestuje ani si nic nevsimne.
Takze nerob si nadeje, cim vacsie ich clovek necha narast tym vacsie sklamanie.
No pravdepodobne už tehu nie si.
diky vam fakt za nazory...😉 uvidim ake dlhe budu, ked tak, spravim este jeden test a bude ako ma byt... Testovala som, lebo fakt som este nemala take pocity pred tym ako teraz... To pichanie, prsia... Ani pred ms, ani pocas....
Ved tak! Bude, co bude 😉 Daaaaaakujem vam velmi... Ved dam vediet 😉
No, ms som mala len dva dni...slabu...prehana ma uz asi 4. den. Merala som akurat teplotu, lebo mi je neskutocne zima a zvysena...
Uz sa nemozem dockat, kedy sa budeme moct dostat do lekarne, kedze pracujem aj ja, aj priatel.
Babyyyy, ja to uz nevydrzim 😀 Chcem uz vedieeeet 😀 Drzte palce, napisem hned, ako sa testnem 😉
No takze...Predvcerom som testla... Priatel sa dostal do lekarne, no test az 25kovy...Ach...Zasa slaby dusik, ale nije az taky pekny ako na tom 20... Takze este stale je tu - mozno, no test 25 este nevie ukazat uplne... Ale ja si skor myslim, ze to bolo zachytene uz le zostatkove hcg, aj ked iba 2dnova ms...:/ Jaaaaaa neviemm
baby... Chcela by som este skusit asi clearblue digital, citala som, ze si ho baby chvalia, nech som si na ˝100%˝ ista... A ked nic, tak nic, mozno mi to len takto chcela priroda naznacit, ze by som sa mohla coskoro pridat medzi snazilky 🙂 Pretoze tie priznaky a pocit su ( aj ked miestami neprijemne) taaaaaaaaake krasne....🙂
A baby, som na pocitaci konecne, tak dam fotky, ak sa podari, len na monitore nieje takmer nic vidiet (troooosilinku, ked ho naklonim a stmavne trochu), iba na telefone vidim, na zivo krajsie...:/ ( a jeden testik, ten prvy, je trochu uz spinavy, totizto som ho z kosa vyhrabala :D, lebo priatel ich v sklamani uz vyhodil vcera :/ ) Nechcem si robit nadeje, aaale este nic neni nateraz stratene...Ale na takych 70-80 % si myslim, ze to bolo skor spontanne vylucenie, ako slaby test. Ale mozno :D
Musela som ich otvorit este aj, lebo sa to odrazalo, ale aj tak nieje dobre vidiet...Mam nanic fotak v telefone, no...:/
Ale hlavne je, ze ich vidim na zivo...🙂 Vlastne videla som...A aj ked sa nahodof teda neuchytilo, som rada, ze som sa aspon na chvilec pripojila ku mamickam a snazilkam 🙂
Ako vravim, este asi skusim ten digitalny clearblue, co poviete? Aj ked sa nic neukaze, budem uz aspon pokojna...🙂 Aj ked sa snazim nemysliet na to, aj tak mam take zvlastne pocity...Asi viete o com...:D
@nv111 podla mna to je len kanalik...
ja tam nič nevidím
tiez nic nevidim.
Neda sa mi to lepsie 😉 Ani ja takto na foto takmer nic nevidim 😉 Nevadi baby, aj tak velka vdaka za pomoc a odpovede, lebo podaktore tu nemaju az take stastie ako ja, ze im milo odpisu...:-/
Veelke diky 😉 Cu este skusit ten clearblue, aj keby mal vyjst negativny 😉 Istota je istota...Ale skor to podla mna odislo, lebo uz necitim az tak prsia...Iba ta teplota mi zostala zvysena, zimnica...Mozno mam len zaludocne probleby spojene s prechladnutim 😀 😀 Ale vravim, este mi tak nikdy nebolo a som rada, ze aspon teda viem, ake to je...😉
Taaaaakze pas enciente... Negativny... Aaaale mam uz dusicku na mieste 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj, ja som tiez dostala ms, ked som bola tehotna. priznaky tehu som nemala ziadne, akurat mi prsia zacali rast, tak som si po nej kupila 2 testy a samozrejme, vysledok boli 4 ciarky.