Príznaky na začiatku tehotenstva

11. apr 2024

Ahojte ženy, chcem sa opýtať, že či ste cítili na začiatku tehotenstva nejaké príznaky. Teda od kedy ste pociťovali, že sa niečo deje? Cítili ste aj predtým ako ste robili test? Resp. pred dátumom kedy ste mali dostať ms? Lebo ja zatiaľ nič necítim a test mám len slabo ružový a aj to možno falošný. Pri prvom tehu si už nepamätám kedy som začala pociťovať že sa niečo deje ale testovala som tiež skoro kvôli ovitrelle

nikolani
11. apr 2024

Ja som necítila nič špeciálne, myslela som že mám len klasicky pms, aj keď ms už dva týždne meskala (ale mám nepravidelný cyklus takže to nebola žiadna novinka u mňa) 🙂
Ale tu ti povie každá inak, niektorá vie hneď, niektorá zistí až z testu keď nepríde ms, je to veľmi individuálne 🙂

beatrixx1525
11. apr 2024

Ešte mi ani ms nemeškala a už som vedela. Zrazu chuť na pálivé zakaždým, z ničoho nič. To mohlo byť tak 7-8dpo

jajana_2
11. apr 2024

Ja som nejako nevnimala, mala som uponáhľaný deň točila sa mi hlava a pripisovala som to tomu že som sa nezastavila a nepila vodu. V ten deň večer keď som ostala sama doma som si len tak spravila test čo som si všimla že mám na poličke ( deň pred ms) neviem čo mi to napadlo. Keď ostal pozitívny tak som nechápala 😅 slabosť bola asi z toho teda a potom mi len všetko smrdelo...

petra92
11. apr 2024

2 tehotenstvá úplne bezpríznakové, v treťom mi bolo asi týždeň zle v 7.týždni, inak opäť nič, až oveľa neskôr, asi v polovici tehotenstva sa pridalo pálenie záhy. Keby nemeskala menštruácia ani neviem, že som tehotná

evka_21
11. apr 2024

Vnútorný pocit 😁 tušila som, že sa niečo deje "iné" den pred MS + stmavli mi prsne dvorce a zväčšili sa + únava a nechuť na kávu (do vtedy som pila aj 3-4 šalky a zrazu nič 🙈) až na 4 deň meškajucej MS som si spravila test keď som prišla z robity okolo 17h a už tam boli dve čiarky ako hrom 😊 neskôr sa stupňovala únava+ par krat mi bolo ráno zle ale inak nič.

mamicka7895
13. apr 2024

Strašne ma boleli prsia a bola som nonstop unavená

kikusenka1
17. apr 2024

Pri prvom ma boleli strašne prsia, pri druhom takisto a pri treťom nič. A to boli dni keď som mala dostať menstruaciu. A mňa prsia nikdy predtým a ani potom neboleli. Ale každé tehotenstvo je samozrejme iné.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre