ahojte posledny ms som mala 21 aprila a 26 nechraneny styk.od minuleho tyzdna mam priznaky ako pri prvom tehu.nafuknute,brusko,bolesti pobruska na oboch stranach,neskutocne bolestive a navrete prsia nevedela som zapnut gombik na nohaviciach a ak ano tak mi bolo nevolno.test je negativny a bolesti prs uz nie su take intenzivne,len bolesti v podbrusku a hlavne na lavej strane je stale.mam velmi nepravidelny cyklus okolo 45 dnovy tak neviem kedy by som mala test zopakovat.a otazka i bol niekto na to podobne pri druhom tehotenstve?? dakujem
@katulka1141 ja som na zaciatku druheho tehotenstva mala rovnake priznaky ako pri prvom, dva testy v rozmedzi 10 dni mi ukazali negativny vysledok, treti cca 15 dni od prveho potvrdil tehu.
@saurian dakujem skusim este jeden o par dni.ja si uz nepamatam ako skoro som to xistila pri malej,len je mi divnd,ze tie priznaky po tyzdni nie su take silne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katulka1141 ja som na zaciatku druheho tehotenstva mala rovnake priznaky ako pri prvom, dva testy v rozmedzi 10 dni mi ukazali negativny vysledok, treti cca 15 dni od prveho potvrdil.