Holky, je mozny mit priznaky 4 dny od prvniho nechranenyho styku?🙂 domluvili jsme se s pritelem, ze to nechame na osudu, jak to prijde..🙂 a uz po tak kratky dobe jsem nedockava na test 🙂 uz jsem sem psala jednou dve hodky zpet, ale zmizelo to, tak se omlouvam, pokud to nekdo cte dvakrat 😉
Neskutecna bolest hlavy, pnuti v podbrisku a zaludek jako na vode..
V pulce cyklu hviezdicko 🙂
A dneska jsem silene unavena a to jsem spala dlouho
@anickaan no priznaky obcas byvaju aj z toho, ze velmi babo chceme a pozorujeme sa...aj ked citala som aj o babach, ktore udajne 4-5dpo mali nevolnosti a boli tehu....ale skor by som si to na tvojom mieste nejak zvlast nevsimala, vydrzala by som do terminu ms a potom otestovala 🙂 lebo 4dni po styku to skor mozu byt priznaky, ktore vytvori tvoja psychika 🙂 ale drzim palce, nech najdes o dakych 10dni // 🙂
Ja prave mela posledni styk pred 3 tydny, od ty doby tehotenstvi vylouceni plus byla Ms, takze je to mozny jedine z ted, pokud neco.. Ale byl by to asi zazrak mit priznaky 4 dny po. Nu uvidi se jestli dorazi mrcha 😀
A dekuju za palecky
niekedy majú žienky príznaky tehu a o pár dní príde menzes. Aspoň si to myslia - že je to tehu, ale príznaky bývajú veľmi podobné. Ach jaj že príznaky 4 dni po styku - ani náhodou.
Ahoj baby. Chcem sa spytat. Mam treti den velmi bolestive prsia. Nechraneny styk minuly tyzden viac krat cca v strede cyklu. Bolestive prsia mavam tak 2 dni pred menzesom. No ten mam dostat az o 10 dni. Test negativny. Mozem byt tehu? 🙂
ahoj ja som to tiez vedela 4 dni po 🙂 boli sme na veceri a mne to zrazu doslo. brucho nafuknute, maternica citliva na dotyk, zaludok na vode, smrdela mi cokolada a redkovka chutila ako plast, prsia ma boleli, nevedela som sa nadychnut v kuse som vetrala potrebovala som studeny vzduch.
ale moc to neries aby si nebola pripadne sklamana, pekne pockat par tyzdnov a potom slavnostne ocikat test 🙂
drzim palce nech sa tovoje pocity potvrdia 🙂
@potvorka77 mam uplne to samy 😳
Holky, tak jsem zacla trosku spinit ted. Divny
4 dni po sexe to urcite nie
To by bolo až príliš skoro :/ 4 dni je ešte nič úplne veľké nič to ani žiadny test neukaze nič ...ach baby
Pry se muze jednat o nidacni spineni 🙂 holky, kez by 🙂
3- ti den po som volala kamaratke, ze som zrejme tehu, vysmiala ma 🙂. Pichanie v podbrusi na lavej strane a tlaky. No a smiech ju presiel, potvrdene som to mala z hcg este ani nie v druhom tt 😉
Takze ano, aj taketo veci sa deju 🙂
Tak se hlasim zas 😀 prvni den zpozdeni, prsa boli, zitra budu testovat 🙂
Pridávam sa aj ja so svojím očakávaním. Som 5 dní pred MS. Dosť intenzívny tlak a občas aj pichanie v podbrušku. Občas až tlak na kríže. Občas napínanie pri intenzívnejšej vôni jedla, časté močenie, krčok maternice po nahmataní niekde dosť blízko a dosť tvrdý. Tak teda som zvedavá načom sme 🙂 O pár dní sa uvidí....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anickaan no ja som mala priznaky este pred vynechanou ms...lenze testy dlho negativne, cize som si myslela, ze tehotna nie som 😀 ale 4.den po styku to urcite nebolo....to je asi este prilis skoro... a este mozem sa spytat, kolky dc si mala styk? a ake mas tie priznaky?